Canadienii pariaza pe Simona Halep: „Romanca va castiga primul ei turneu major în 2016”!

Canadienii mizeaza pe Simona Halep in 2016!

Datorita colaborarii cu antrenorul Darren Cahill se pare ca Simona Halep ar avea sanse mai mari ca oricand pentru a castiga un turneu de mare slam in anul 2016. Acest lucru o spun cei de la site-ul canadian www.tenniscanada.com, specialisti care au facut cateva previziuni pentru anul competitonal 2016.

Sursa foto : www.india.com

Western & Southern Open - Day 6„Simona Halep va castiga primul ei turneu major în 2016. Romanca va reusi sa sparga această bariera in sezonul viitor. Ea a reusit un progres evident în ultimii doi ani, iar angajarea antrenorului Darren Cahill ar putea fi ingredientul care lipsea. Va fi interesant sa-i vedem pe cei doi lucrand împreuna”, sustin cei de la  www.tenniscanada.com.


Ekstraklasa @ Podbeskidzie – Slask Wroclaw: Mizam pe goluri in duelul ultimelor clasate!


Canadienii insa, nu s-au oprit cu predictiile doar asupra Simonei Halep, ei mai spun intr-un articol postat pe site-ul oficial cum ca Serena Williams nu va castiga mai mult de un Grand Slam in 2016, Victoria Azarenka va intra în top 10 WTA, iar Eugenie ” Barbie ” Bouchard va reveni la forma din trecut, forma care o facea sa fie una dintre cele mai de temut jucatoare din TOP 10 WTA.

Conform aceleeasi surse, Venus Williams, Samantha Stosur, Roberta Vinci sau Svetlana Kuznetsova sunt asteptate ca sa se retraga din activitate in anul 2016, in timp ce Garbine Muguruza, Belinda Bencic, Karolina Pliskova, Madison Keys sau Elina Svitolina isi vor continua cu succes ascensiunea catre varful clasamentului WTA in anul care va urma.


BONUS pana la 450 RON, atunci cand pariezi cu NetBet Sport.! Click aici pentru a-ti deschide cont la cea mai buna casa de pariuri din Romania! Pariaza legal cu Netbet!


Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu