Capat de linie pentru Giroud si Morata? Informatii din interior: „Chelsea va avea un varf nou, ii trebuie un alt tip de jucator”

Maurizio Sarri ramane neinvins ca antrenor la Chelsea, iar clubul londonez se bate pentru titlul din Premier League cu granzii Manchester City si Liverpool. Dar prestatiile atacantilor Alvaro Morata si Olivier Giroud nu au convins pe deplin in acest sezon, iar trupa de pe Stamford Bridge se pregateste sa faca un transfer important in ofensiva.

Cotele partidei (Netbet)
Tottenham – Chelsea
2.75 3.45 2.55

Ne gasiti si pe Instagram – CLICK AICI!

Morata si Giroud au marcat impreuna doar 5 goluri in primele 12 etape, iar Pat Nevin, legenda a clubului aflata in permanent contact cu oficialii alb-albastrilor, crede ca o mutare pe piata transferurilor este absolut necesara. Nevin crede insa ca spaniolul si francezul vor ramane in lot, pentru a oferi solutii pe parcursul unui sezon aglomerat. In etapa din weekend, Chelsea se intalneste cu Tottenham, intr-un derby londonez incins! Atat Morata, cat si Giroud, au cote de 3.00 sa marcheze in weekend.

„Anumiti jucatori sunt potriviti pentru anumite stiluri de joc”

Intr-un dialog cu publicatia West London Sport, Nevin a declarat: „Nu este finalul pentru Morata sau Giroud. Dar ma astept ca Chelsea sa transfere un atacant valoros in pauza din iarna. Sa ai trei atacanti in lot nu este ceva imposibil! Fotbalul nu mai tine cont neaparat de statistici. Mateo Kovacic joaca la Chelsea, desi Barkley si Loftus-Cheek inscriu mai des. Este un joc colectiv. Iar Giroud nu a marcat la Cupa Mondiala, desi a fost titular, iar Franta a castigat trofeul. Nici la Chelsea nu s-a descurcat rau, avand in vedere ca echipa e neinvinsa.

Problema e ca orice atacant masiv vrea sa primeasca mingea inainte sa fie marcat. Dar, dupa 140 de pase, sunt sanse mici sa scapi de fundasul care te marcheaza si care te-a tinut sub observatie timp de doua minute. Nu este imposibil, dar e mai greu.

De aceea anumite stiluri de joc favorizeaza anumiti jucatori. Sistemul practicat de Sarri nu are nevoie de un atacant masiv (n.r. „target-man”), ci mai degraba are nevoie de un jucator agresiv, cu fler si tehnica, in genul lui Luis Suarez sau Sergio Aguero. Dar e greu sa gasesti astfel de jucatori. Sunt sigur insa ca Chelsea va avea un varf nou, pentru ca ii trebuie un alt tip de jucator in ofensiva”.

70 de milioane pentru un varf nou!

Pat Nevin a evidentiat faptul ca Morata si Giroud au fost transferati de Chelsea, inainte ca Maurizio Sarri sa preia gruparea londoneza, dar managerul italian i-a integrat bine in echipa pe cei doi. Cu toate acestea, vedem deseori ca apar la finalizare jucatori din linia mediana, precum Pedro, Hazard sau Willian, care joaca mai avansat decat o faceau in mandatul lui Antonio Conte. Conform presei engleze, Chelsea ar putea cheltui pana la 70 de milioane de euro pentru transferul unui varf de calitate, dar identitatea acestuia ramane necunoscuta.

Oricare ar fi sportul care va pasionează mai mult, atunci cand este vorba de pariuri – fotbal, tenis, rugby, golf – există beneficii pentru fiecare client la NetBet. La Netbet poti obtine foarte usor un bonus de 500 de RON la prima depunere, pentru pariuri sportive. Specializata pe pariurile asiatice, agentia Netbet ofera si premii saptamanale clientilor activi, inclusiv un jackpot de 1000 de RON la pariurile pe Liga 1.
In plus, Netbet va prezinta cele mai pariate evenimente ale zilei, pentru a va ajuta sa construiti rapid biletele. Pe Netbet TV puteti urmari meciurile favorite dintr-o gama variata de sporturi – un serviciu de mare calitate, indispensabil pariorilor profesionisti. Aveti nevoie de cateva minute pentru a intra in lumea pariurilor Netbet!

CITESTE SI:

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu