Card pariuri online: Totul despre retragere bani pariuri online!

Card pariuri online! Aceasta metoda de retragere este cea mai folosita de pariori. Precizam ca sunt doua tipuri de carduri: Visa (din care fac parte cardurile Electron şi Virtuon) si Mastercard (din care fac parte cardurile Maestro). Pe oricare dintre ele le puteti folosi pentru depuneri si retragere. Recomandam cele mai cunoscute banci: ING, Banca Transilvania, BRD sau BCR.

Card pariuri online: Mastercard sau Visa?

La prima vedere nu pare un lucru foarte important. La depuneri ambele tipuri pot fi folosite fara probleme, dar lucrurile stau putin diferit atunci cand vorbim de retragere. La toate casele de pariuri online, ai posibilitatea sa retragi direct pe un card Visa. Din pacate nu putem spune acelasi lucru si despre cardurile Mastercard, pentru ca unele case de pariuri nu ofera aceasta posibilitate si vei putea retrage doar prin transfer bancar. Intr-adevar, banii vor ajunge tot in cont si ii veti putea folosi de pe card fara a fi nevoit sa ajungeti la banca, dar diferenta este ca la transfer bancar banii nu ajung la fel de repede in contul bancar in comparatie cu retragerea directa pe card.

Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!

Card pariuri online: Cum efectuez o retragere?

E chiar foarte simplu! Accesati pagina de retragere a casei de pariuri online si daca ultima data ati folosit ca meteoda de depunere un card, aceasta o sa va ramana si ca metoda prestabilita si pentru retragere. Scrieti suma pe care doriti sa o retrageti si eventual parola contului daca va este ceruta de casa de pariuri repsectiva.

Daca este prima retragere, foarte probabil casa de pariuri online va va cere cateva documente suplimentare cum ar fi copie dupa buletin, factura de la utilitati, poza a cardului cu unele date acoperite. In general, casele de pariuri proceseaza aceste documente suplimentare in termen de 24 de ore.

Cat de repede ajung banii in contul bancar?

Majoritatea caselor de pariuri folosesc termenul 2- 5 zile lucratoare, dar de cele mai multe ori banii ajung mai repede  in contul bancar. Sunt foarte importante si relatiile dintre banca prin care se face plata si banca unde aveti card. Sunt situatii cand banii ajung in contul bancar in doar cateva ore.

Taxă retragere bani pariuri online

In cazul retragerilor de la casele de pariuri online se retine un anumit procent in functie de suma retrasa:

  • Retragere de până la 66.750 lei – 1% din acesta
  • Retragere între 66.751 lei – 445.000 lei – 16% din acesta
  • Retragere de peste 445.000 lei – 25% din acesta

Pariorii din Romania au acum acces la cel mai simplu si rapid bonus de bun venit in valoare de 300 lei. Acesta este oferit de Sportingbet si poate fi incasat urmand cei 3 pasi simpli prezentati mai jos. 

Cum accesez bonusul?
  1. Deschide-ti un cont la Sportingbet prin acest link (doar asa vei fi eligibil pentru oferta)
  2. Fa prima depunere de cel putin 40 lei, in termen de 7 zile de la data inregistrarii.
  3. Primesti bonusul echivalent cu 100% din suma depusa si incepe sa pariezi.

IA BONUSUL!

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu