Care e parerea ta: Ar trebui sa plece Radoi de la Steaua?

La finalul egalului cu Tg.Mures de aseara, al 9-lea meci fara victorie din cele 12 oficiale disputate in acest sezon de Steaua, sustinatorii din tribune au cerut demisia tehnicianului Mirel Radoi. Chiar si patronul Gigi Becali l-a indicat pe Radoi, drept unul dintre principalii vinovati pentru parcursul foarte slab al echipei, atat in campionat, cat si in cupele europene.

Foto: Mediafax

Sigur, sunt mai mult factori care au contribuit la acest debut fals de stagiune. In aceeasi masura insa, semnele de intrebare legate de capacitatea tanarului si neexeperimentatului antrenor Mirel Radoi de a conduce o echipa precum Steaua, nu pot fi inlaturate. Totusi, cu un trecut important in tricoul ros-albastru si sustinut de jucatori, Radoi nu pare in acest moment sa renunte la post.

Tu ce crezi: Este Radoi principalul responsabil pentru parcursul slab al Stelei sau vina nu o poarta el? Ar trebui acesta sa plece si sa lase locul unui antrenor cu experienta, sau e de preferat sa primeasca inca o sansa, prin care sa demontreze ca poate deveni un tehnician de prima mana, cel putin in Liga 1.

Ar trebui sa plece Radoi de la Steaua?

 

Lorient – Bastia: Goluri putine pe Stade du Moustoir!

 


 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Comments 1

Lasa un comentariu