Care o baga in „aţe” la Trondheim: Indisponibilul Hamroun, favoritul bookmakerilor! Vezi cota lui Tade!

Fostul „oţelar” nu va juca la Trondheim, motivul fiind reprezentat de accidentarea din tur, ce l-a tinut pe tusa si la Craiova. Chiar si in aceste conditii, bookmakerii il coteaza Hamroun drept cel mai probabil marcator al Stelei in returul cu Rosenborg!

foto: www.fanatik.ro

Tade este al doilea pe lista cotelor oferite pentru marcatori. Dupa mai multe evolutii slabe, varful francez si-a luat o prima revansa in fata fanilor, antrenorului si conducerii, marcand in ultimul meci de campionat, la Craiova, golul ce a adus Stelei toate cele 3 puncte. 3.30 are cota francezul pentru a marca si la Trondheim. O dubla semnata de Tade primeste o cota uriasa, 15.00!

3.30 e cota oferita pentru o reusita a lui Tade in Rosenborg – Steaua

Nicusor Stanciu are cotatia 3.50 pentru o reusita, in timp ce Tudorie, Popa sau Chipciu au cote de 4.5 sau chiar mai mari.

2.60 e cota pariului Steaua nu marcheaza la Trondheim. Minim un gol al echipei noastre are cota 1.44, iar 2 sau mai multe, 3.15!

De la gazde, primul in topul cotatiilor Soderlung: 2.40. Helland si Mikkelsen, ambii marcatori de la Bucuresti, au cote egale pentru un gol, 2.60.

Cote Stanleybet:

marcatori rosenborg steaua

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Ponturi din tenis: Freddy ne…califica la US Open 🙂

 


 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu