Care sunt cotele, programul si sansele echipelor romanesti in aceasta saptamana in UEFA Europa League | CFR si FCSB, in pole-position pentru un loc in play-off

Doar cateva zile ne mai despart de mansa secunda a turului trei preliminar al UEFA Europa League, acolo unde sunt angrenate nu mai putin de trei echipe romanesti: CFR Cluj, FCSB si CS „U” Craiova. Din pacate, nu toate trei au sanse de a trece mai departe, iar daca „ros-albastrii” nu se vor concentra suficient, Liga 1 ar putea ramane doar cu o singura reprezentanta in play-off-ul UEFA Europa League.


Clujenii, cu un picior in play-off, FCSB ramane cu emotii
Joi, 20:00: CFR Cluj – Alashkert (Armenia)
Cote Betfair: 1.25  5.00  10.00 – Betfair isi intampina noii clienti cu un BONUS de 450 ron! Aici iti poti deschide un cont!

Dupa rezultatul obtinut in urma cu o saptamana la Erevan (2-0), CFR Cluj si-a asigurat in proportie de peste 99% prezenta in play-off-ul UEFA Europa League. Intalnind o adversara modesta, „alb-visinii”, care sunt recunoscuti mai degraba pentru soliditatea lor in partidele de pe teren propriu decat in deplasari, vor avea parte de o misiune facila joi seara, pe „Dr. Constantin Radulescu”. Diferenta valorica dintre trupa lui Conceicao si armenii de la Alashkert este una considerabila, iar acesta este si unul dintre motivele pentru care Betfair acorda o cota aproape nula la calificarea CFR-ului: 1.005!


Joi, 19:30: CS „U” Craiova – Red Bull Leipzig (Germania)
Cote Betfair: 7.50  4.50  1.36 – Betfair isi intampina noii clienti cu un BONUS de 450 ron! Aici iti poti deschide un cont!

Intalnind una dintre surprizele placute ale sezonului trecut in UEFA Europa League, CS „U” Craiova se arata ca fiind victima sigura inca de la tragerea la sorti. Red Bull Leipzig reprezinta un adversar mult prea puternic pentru oltenii lui Mangia care, in ciuda golului de onoare inscris in tur (1-3), nu pot emite pretentii la calificare. Diferentele de nivel dintre cele doua combatante sunt imense si exista sanse foarte ridicate sa asistam la o dubla victorie a nemtilor in aceasta mansa, in care Craiova va parasi competitia fara a putea fi judecata, avand in vedere adversarul intalnit.


Joi, 21:30: FCSB – Hajduk Split (Croatia)
Cote Betfair: 1.72  3.50  4.60 – Betfair isi intampina noii clienti cu un BONUS de 450 ron! Aici iti poti deschide un cont!

Ecuatia calificarii inca nu este rezolvata pentru trupa lui Dica dupa remiza alba din tur, de la Split, rezultat care, de altfel, ii avantajeaza putin mai mult pe croati. Hajduk a reusit sa scape fara gol primit acasa, iar lucrurile s-ar putea complica teribil joi seara, pe „National Arena”, daca oaspetii vor ajunge in situatia de a schimba scorul de pe tabela de marcaj. FCSB este nevoita sa trateze foarte serios acest joc, mai ales dupa ce nu a impresionat cu nimic in tur, urmand a se baza pe propriul public, propria arena si un gazon incontestabil mai bun decat cel de pe „Poljud”.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 2 0


Lasa un comentariu