Care sunt GHINIONISTELE? Cotele pentru play-out-ul LIGII 1 sunt AICI!

Cu toate ca mare parte din atentia noastra se indreapta catre lupta la titlu in Liga 1, acolo unde CFR Cluj si-a depus o candidatura extrem de serioasa, trebuie sa luam in calcul si capitolul “play-out”, acolo unde mai bine de jumatate de echipele din clasament isi vor petrece timpul la finalul sezonului regulat.


Sepsi, favorita pe “lista neagra”

Promovata in Liga 1 pentru prima data in istoria clubului, ACS Sepsi OSK Sfantu Gheorghe se afla, in mod firesc, in capul listei formatiilor ce ar putea retrograda direct in Liga a 2-a la finalul acestui sezon. Dupa ce au incheiat stagiunea trecuta pe pozitia secunda  in Liga a 2-a, cei de la Sepsi vor avea de infruntat experienta gruparilor din Liga 1. La urma urmei, cu acest aspect s-a confruntat si UTA Arad in barajul cu ACS Poli, fiind surclasata in mod net la toate capitolele de catre o grupare obisnuita cu un fotbal mai puternic de-a lungul sezonului. Una peste alta, 1.75 este cota oferita de Unibet pentru ca Sepsi sa retrogradeze direct.

Mai mult sau mai putin surprinzator, cealalta nou-promovata, Juventus Bucuresti, primeste o cota de 3.00 pentru a retrograda in liga secunda. Bookmakerii se asteapta ca dupa ce au defilat in Liga a 2-a, cei de la Juventus sa aiba o serie de evolutii decente si in primul esalon.

uniet playout

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 1 0


Lasa un comentariu