Care va fi primul marcator la Ungaria – Romania? Sanmartean are cota 15, Keseru, 6.50!

In tur Romania a remizat cu Ungaria, scor 1-1, primul gol al meciului fiind realizat de Raul Rusescu in prima repriza. 

Raul nu e in lot pentru acest joc, dar ne punem toate sperantele in Keseru, Sanmartean sau Budescu, ultimul, cu sanse de a evolua la Budapesta. Astfel, Sanmartean are cotatia 15.00 pentru o deschidere de scor,  respectiv 7 pentru un gol in orice moment al partidei. Un gol al lui Budescu primeste cota 4.50. Keseru este in opinia bookmakerilor cel mai probabil marcator in acest duel: cota 3.25.  O deschidere de scor realizata de varful echipei Ludogorets, are cota 6.50.

De partea cealalta, cel mai bine cotat este Szalai care primeste cota 3.00, in vreme ce Dzsudzsak, vedeta din lotul maghiarilor, are cota 3.50 la un gol in partida si 8.75 pentru a inscrie primul.keseru nationala onlinesport

3,25 e cota pentru un gol marcat de Keseru la Budapesta

                                                               foto: onlinesport.ro

Cei care cred ca va fi un penalty in meci se vor bucura de o cota de 2.95, in vreme ce cartonasul rosu este cotat cu aceeasi valoare. Si intoarcerile de scor sunt foarte bine cotate. Daca credeti ca Ungaria va fi condusa si va reveni, veti primi o cota de 13.00, in vreme ce varianta inversa primeste cota de 12.00.

La o cota de 15 se poate paria pe un autogol in partida, iar 6.50 are cota o reusita in primele 10 minute. Daca mizati ca aceasta va apartine Romaniei, cota urca la 10.00! De 7 ori suma investita se poate castiga pe un bet de tipul „ambele marcheaza si Romania castiga”. Nationala noastra are cota 5 sa marcheze in ambele reprize!

Pe final va propunem si un pariu excentric, primul gol din meci sa se marcheze din lovitura libera pentru o cota de 16.00.


Aparati statistica! Romania, neinvinsa si cu golaveraj +9 in ultimele 8 “directe” cu Ungaria!


500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu