Promotii pariuri: De ce sa pariezi online in Romania?

Case pariuri online recomandate: Este foarte important ca, atunci cand intentionam sa ne deschidem un cont la o agentie de pariuri on-line, sa fim siguri ca respectivul operator detine licenta ONJN pentru a putea activa in Romania. Pe langa faptul ca e vital sa fim la curent cu toate privilegiile particulare pe care ni le poate oferi casa de pariuri, primul aspect pe care trebui sa-l avem in vedere este legalitatea operatorului. Altminteri, surprizele neplacute ne vor lovi fara intarziere.


Licenta, numitorul comun

In cazul in care ne deschidem un cont la o agentie de pariuri online nelicentiata si pariem la aceasta riscam o amenda usturatoare ce variaza intre 5.000 RON si 10.000 RON.  Dupa cum o buna parte dintre noi stim, “scandalul bet365” a fost punctul de reper care a ingradit libertatea pariorilor romani, in urma cu doi ani de zile. Restrictia celei mai populare agentii de pariuri on-line pe teritoriul Romaniei i-a dirijat pe utilizatori catre alti operatori cunoscuti, precum Unibet sau Netbet. In acea vreme, bet365 a refuzat sa plateasca acea taxa catre Guvernul Romaniei, prin intermediul careia sa continue sa activeze pe teritoriul tarii noastre, pierzandu-si, implicit, toti jucatorii din Romania inregistrati pana in acel moment.

Vezi aici care sunt cele mai bune case de pariuri ONLINE din Romania!


Criteriile in functie de care ne alegem casa de pariuri on-line:
  1. Oferta variata

Cu siguranta ca, odata cu aparitia caselor de pariuri on-line, fiecare utilizator are preferintele sale in materie de pronosticuri. La urma urmei, nu toti preferam sa pariem pe solisti, numarul de goluri, cornere, sau pur si simplu pe principalul sport vizat de toti: fotbalul. In functie de preferintele noastre, trebuie sa ne orientam la cea mai “prietenoasa” agentie de pariuri la acest capitol. Indiferent ca  ne place sa pariem pe golf, fotbal, tenis, cricket sau pe numarul de puncte al unui meci de baschet, trebuie sa ne asiguram ca respectivul operator ne poate oferi pariuri variate pe placul nostru. In fapt, libertatea parierii este unul dintre principalele motive pentru care multi dintre noi alegem agentiile on-line si nu cele terestre, asa ca acest aspect este unul foarte important.

Urmareste live desfasurarea tuturor evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro.

      2. Valoarea cotelor

Este binecunoscut faptul ca agentiile de pariuri on-line ofera cote semnificativ mai mari fata de cele terestre. Astfel, acesta este un alt motiv pentru care multi jucatori aleg pariurile pe internet, pentru ca, la urma urmei, profitul va fi mai mare. Chiar si o diferenta minima de 5 sutimi (2.00 -> 2.05) poate conta enorm, in special in randul celor ce pariaza sume foarte mari. Totusi, aceste valori sunt vizibil mai ridicate decat cele de la agentiile terestre. Contabilizand cate 15 sutimi la fiecare meci pe un bilet de sase partide, ajungem la concluzia ca, in cazul in care acel bilet este castigator, suntem “privati’ de o suma de bani importanta daca alegem sa mizam off-line.

  1. Alternativa mobila

Oricat de mult suntem la curent cu meciurile pe care dorim sa pariem, nu putem sta atintiti 24/7 in fata calculatorului. La urma urmei, o mare parte din farmecul agentiilor on-line il reprezinta pariurile LIVE, iar acest aspect trebuie speculat pe moment. In acest context, trebuie sa fim siguri ca respectivul operator asigura o platforma de calitate pentru parierea de pe telefonul mobil, fara ca utilizatorul sa intampine erori, dificultati care sa-l impiedice in mod decisiv sa profite de partida respectiva. De aceea, platforma pentru dispozitivele mobile este, dupa preferinte, un criteriu foarte important in functie de care ar trebui sa tinem cont inainte sa ne inregistram on-line.

Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!

  1. Securitatea si ajutorul

OK, ne-am inregistrat pe site-ul respectivei case, am pariat ponturile de pe site-ul Pariuri1x2.ro, am castigat bani, vrem sa-i retragem si… apar impedimentele? Au existat o sumedenie de pariori ce s-au plans si continua sa se planga de serviciile furnizate de anumite case de pariuri. Fie ca  e vorba de erori atunci cand doresc sa-si retraga banii, de decizii controversate privind anularea unor castiguri pe cote asa-zis “gresite”, aceste cazuri au avut si continua sa aiba loc relativ des.

De aceea, atunci cand alegem casa de pariuri, trebuie sa avem garantia ca toate aceste formalitati vor decurge lin si absolut fara nicio problema. Acesta este, de altfel si unul dintre principalele motive pentru care va sugeram sa pariati doar la casele de pariuri recomandate de catre site-ul nostru. Pentru ca, urmand aceasta cale, puteti fi siguri ca astfel de erori tehnice mai mult sau mai putin voite nu vor avea vreodata loc.

Deschide-ti cont la Unibet!

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 2 0


Lasa un comentariu