Casele de pariuri prevad un favorit CERT pentru preluarea nationalei Italiei! Cea de-a doua optiune are COTA 6.00!

Dupa cum bine stim, crunta necalificare a reprezentativei Italiei la Campionatul Mondial din Rusia a atras cu sine si demiterea selectionerului Gian Piero Ventura, cel care a condus “squadra azzurra” catre un play-off fara gol marcat in fata Suediei. In aceste conditii, casele de pariuri au afisat lista favoritilor pentru a ocupa banca tehnica a italieniilor, iar numele dezvaluite sunt extrem de interesante.


Ventura, omul nepotrivit la momentul nepotrivit

Luand in considerare ultimele evolutii ale “squadrei azzurra”, demiterea lui Gian Piero Ventura nu putea fi decat una de bun augur. Chiar daca Italia nu detine momentan o generatie stralucita si putem numara pe degetele de la o singura mana jucatorii capabili sa influenteze in mod decisiv soarta unei partide, se pare ca Ventura pur si simplu nu a fost omul potrivit. Ramane de vazut ce va decide Federatia Italiana, pentru ca aceasta este o decizie extrem de importanta, care va putea fi luata fara graba. Din moment ce “squadra azzurra” nu este calificata la Mondial, singurele meciuri ce le va disputa in urmatoarele sase luni de zile sunt amicalele de la sfarsitul lui martie, in fata Argentinei si Angliei, la care, teoretic, nu ar fi o tragedie daca italienii vor avea pe banca un interimar.


Ancelotti, in pole-position, Gasperini are cota 21.00!

Capul listei favoritilor il infatiseaza chiar pe Carlo Ancelotti, tehnicianul demis recent de la Bayern Munchen dupa ce gruparea bavareza nu functiona nici macar la jumatate din potential cu antrenorul italian pe banca. Urmatorii favoriti sunt Roberto Mancini (actual Zenit St.-Peterburg) si Di Biagio (actual selectioner Italia U21), cotati cu 6.00 pentru a aduce schimbarea necesara in angrenajul nationalei din “cizma”. In continuare, cotat la o valoare de 8.00 este Antonio Conte, probabil favoritul fanilor pentru a reveni la carma Italiei dupa ce plecase in 2016 s-o antreneze pe Chelsea. Totusi, e greu de crezut ca Antonio va lasa balta proiectul din cadrul gruparii londoneze. In fine, dintr-o lista lunga de potentiali selectioneri, il mai putem remarca pe Gian Piero Gasperini, omul care continua sa cladeasca o aventura minunata la Atalanta. 21.00 este cota oferita de Betfair pentru ca tehnicianul care a pus bazele revelatiei sezonului trecut in Serie A sa improspateze din temelii atfmosfera de la nationala tarii sale.

COTELE BETFAIR PENTRU URMATORUL MANAGER AL ITALIEI – Pariaza la Betfair »» Ai BONUS 450 LEI!

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu