Casele de pariuri sunt SIGURE ca Hazard va juca pentru alt club din vara! Indiciul e oferit de cota 1.20

chelsea hazard

„Telenovela” din jurul lui Eden Hazard este foarte aproape de incheiere. Desi la un moment dat se parea ca Chelsea il va pastra pe starul belgian inca un sezon, urmand a-l pierde gratis in 2020, in cele din urma simtul afacerilor a primat pentru gruparea de pe Stamford Bridge.

Cotele partidei (Unibet)
Chelsea – Burnley
1.25 6.20 14.00

Hazard (28 de ani) nu mai vrea sa ramana la Chelsea si i-a anuntat pe conducatori ca isi doreste transferul definitiv la Real Madrid, club care-l curteaza de mai multi ani incoace. In cele din urma, Chelsea a cedat in fata presiunilor belgianului, iar golgheterul echipei din Premier League va fi vandut pe Santiago Bernabeu, la capatul sezonului in curs. Presa a vehiculat deja o varianta de tarnsfer cifrata in jurul sumei de 35 de milioane de euro. Pana atunci, Hazard mai spera sa cucereasca trofeul UEFA Europa League cu formatia alb-albastra, care incearca totodata sa isi asigure o clasare in Top 4 la finalul stagiunii din Anglia.



Casa de pariuri online Unibet ofera cota 1.20 ca Hazard sa joace pentru Real Madrid incepand cu luna septembrie, dar pariorii pot miza si pe alte selectii! Ramanerea lui Eden la Chelsea este cotata cu 4.00, in timp ce un transfer la PSG are cota 11.00. In cazul in care Manchester City sau Barcelona ar intra „pe fir”, pariorii pot profita de cote uriase pentru un alt transfer al starului belgian. Iata variantele disponibile, mai jos:

Urmareste live desfasurarea tuturor evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro!


Emisiunea ”Un Pont pe Zi” este transmisa de luni pana vineri, live pe B1 TV, incepand cu ora 00:00. Dan Bara si Pirvan Sabin va ghideaza spre castiguri! Urmareste-ne pe www.pariuri1x2.ro si pe canalul nostru de Youtube.

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu