Castigi de 3 ori la pariuri daca mizezi pe Romania, in meciul cu Spania de la CM de handbal feminin!

Dupa succesele clare cu Puerto Rico si Kazakhstan, dueluri in care Neagu & co. au marcat 83 de goluri, pentru Romania incepe greul la Mondialele de handbal feminin, editia 2015. In urmatoarele 3 partide vom intalni Rusia, Norvegia si Spania. Partida cu ibericele se joaca diseara, de la ora 19:15.

Spania are 2 puncte in grupa. A castigat la randul sau disputa cu cazacele, dar s-a recunoscut invinsa, dramatic, de Rusia, scor 26-28. Bookmakerii considera insa ca fetele lui Duenas vor relua diseara sirul victoriilor.
Daca aceasta cotare a Spaniei ca favorita sa zicem ca este normala dupa evolutia buna contra rusoaicelor, ce ne mira intr-o anumita masura este cota. Doar cu 5.8 lei se pot castiga pentru fiecare 10 lei pariati pe Spania, in timp ce victoria fetelor noastre are cotatia 2.90!

2.90 e la NetBet cota acordata unei victorii a Romaniei in meciul cu Spania

Un pariu pe Romania are si acoperire statistica. In ultimele 4 dispute directe, 3 in cadrul intrecerilor oficiale, tricolorele au tot atatea victorii. Anul trecut, la Europene, romancele s-au impus cu scorul de 22-20.

1.40 are cota la NetBet pariul „Romania castiga cu handicap +4” (Spania sa nu se impuna decat la maxim 3 puncte).

Clasamentul grupei D
Romania 4p
Rusia 4p
Norvegia 2p
Spania 2p
Kazakjstan 0p
Puerto Rico 2p

Azi se joaca:Rusia – Puerto Rico, ora 17:00
Romania – Spania, ora 19:15
Norvegia – Kazakhstan, ora 21:30

 

BONUS pana la 450 RON, atunci cand pariezi cu NetBet Sport.! Click aici pentru a-ti deschide cont la cea mai buna casa de pariuri din Romania! Pariaza legal cu Netbet!

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu