Cavani, OUT pentru meciul cu Franta? “E imposibil sa fie refacut complet pana la ora jocului!”

Golgheterul nationalei Uruguayului la Cupa Mondiala si eroul acesteia in faza optimilor de finala, in fata Portugaliei (2-1), are sanse infime de a evolua vineri seara, la Nizhny Novgorod, in sfertul de finala contra reprezentativei Frantei.


Vineri, 17:00: Uruguay – Franta
Cote BetArena: 4.70  3.20  2.00La BetArena beneficiezi de un bonus de bun venit de pana la 2.000 RON!

Vesti proaste pentru “albicelesti” inaintea unuia dintre cele mai importante meciuri din istoria recenta a reprezentativei Uruguauyului. Selectionata lui Oscar Tabarez va da piept vineri seara cu una dintre favoritele la castigarea Cupei Mondiale, Franta, iar cum acest impediment nu era de ajuns, principalul pilon de atac al sud-americanilor, Edinson Cavani (3 goluri), iesit accidentat de pe teren in timpul confruntarii cu Portugalia (2-1), are sanse minime spre nule de a se reface in timp util pentru meciul de la Nizhny Novgorod. Pe langa alte surse din presa de specialitate din Europa, inclusiv declaratiile lui Adil Rami, unul dintre jucatorii Frantei, par a confirma scenariul ”negru” pentru ”albicelesti”. Fundasul central al  ”cocosilor galici” a dezvaluit faptul ca a suferit in trecut de o accidentare identica cu cea a starului uruguayan si este imposibil ca acesta sa-si revina in decurs de cateva zile, oricat de mult si-ar dori sa ”sfideze” stiinta medicala.

2.95 este cota oferita de BetArena pentru ca nationala Uruguayului sa se califice in semifinalele Cupei Mondiale din Rusia.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu