SOC in NBA: Cleveland Cavaliers l-a cedad la Irving la rivala din Est, Boston Celtics!

Cu putin timp in urma s-a finalizat cea mai importanta mutare a verii din NBA: Cleveland Cavaliers l-a cedat pe Kyrie Irving la rivala Boston Celtics intr-un schimb ce a implicat mai multi jucatori!


Datele generale ale „afacerii” dintre Cavaliers si Celtics

Coordonatorul de joc al vicecampioanei NBA a aterizat la Boston Celtics, ce i-a cedat in Cleveland pe Isaiah Thomas, Jae Crowder, Ante Zici. Tranzactia nu s-a oprit aici, Celtics cedand si o optiune in draft.

Cu certidune, mutarea este cea mai neasteptata din aceasta vara. Totusi, Cleveland ar putea iesi intr-un real castig: LeBron James, ce a cerut insistent un coordonator de joc in sezonul precedent, il va avea drept coechipier pe Isaiah Thomas – considerat unul dintre cei mai buni jucatori ai sezonului precedent, dar si pe Jae Crowder, un jucator excelent de small ball.

Cifrele lui Kyrie Irving si ale lui Isaiah Thomas din ultimul sezon

Fostul fundas al lui Cavs a incheiat editia precedenta din NBA cu 25.2 puncte pe meci, 5.8 pase decisive si 3.2 recuperari, in vreme ce Isaiah a avut 28.9 puncte pe meci, 5.9 pase decisive si 2.7 recuperari.

Cotele la titlul NBA


Daca va faceti chiar acum un cont la Unibet – CLICK AICI!, puteti paria gratis cele doua pronosticuri din bonusul de 250 RON pe care il primiti. Astfel, indiferent de rezultatul acestora nu veti pierde nici macar un leu din buzunarul vostru. In schimb, va puteti multiplca castigurile.


Citeste si:

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu