Ce “BOMBA” pregatesc cei de la Arsenal in campania de transferuri din vara! Un star al lui Atletico, pe lista “tunarilor”

Arsenal se pregateste sa puna capat unui nou sezon complet dezamagitor. Pierzand finala Cupei Ligii, fiind demult eliminata din Cupa Angliei si ocupand abia locul 6 in clasamentul din Premier League, “tunarii” sunt pregatiti sa faca o curatenie generala in aceasta vara, iar pe lista “neagra” ar putea intra inclusiv tehnicianul echipei, Arsene Wenger.


Saul Niguez, pe lista lui Arsenal!

In varsta de 23 de ani, mijlocul central spaniol a devenit, cu timpul, un om de baza in axul median al echipei lui Diego Simeone. Evoluand de 40 ori in tricoul lui Atletico in toate competitiile in acest sezon, Saul a iesit la rampa prin soliditatea, siguranta si precizia pe care le afiseaza de la meci la meci. Prezentandu-se ca fiind, in curand, o piesa de baza si in cadrul reprezentativei Spaniei, tanarul mijlocas este dorit in Premier League de catre Arsenal Londra, o formatie care, desi a reprezentat tinta ironiilor in fotbalul mondial ani de-a randul, are de gand sa puna capat acestei traditii negative, construind un nucleu valoros de jucatori, in jurul caruia sa poata forma in cat mai scurt timp un grup care sa se bata la titlu in Premier League.

70 de milioane de euro este cota de piata a lui Saul Niguez, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com;


Clauza de reziliere: 150 de milioane de euro!

Chiar daca tanarul mijlocas, Diego Simeone si clubul spaniol si-ar da acordul pentru un asemenea transfer in vara, cel mai important obstacol pentru “tunari” ar fi cel financiar. Arsenal va fi nevoita sa plateasca nu mai putin de 150 de milioane de euro in schimbul serviciilor lui Saul Niguez, aceasta suma reprezentand clauza de reziliere a jucatorului. In contextul in care londonezii ar fi dispusi sa achite o asemenea suma exorbitanta, ramane de vazut, pana la urma, daca Atleti va fi de acord sa se desparta de om de baza, care evolueaza in mod constant de patru sezoane in axul median al gruparii din Madrid.

2.10 este cota oferita de Unibet pentru ca Atletico Madrid sa castige aceasta editie de UEFA Europa League. Arsenal Londra este cea de-a doua favorita, cotata la 3.25. 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 1 0


Lasa un comentariu