Ce castiga Steaua prin numirea lui Dumitru Dumitriu?

Decizia lui Gigi Becali de injumatatire a salariilor membrilor staff-ului tehnic, nu a fost pe placul lui Pedrazzini, care a parasit-o pe Steaua. Conform comunicatului postat pe site-ul clubului, in locul lui Pedrazzini a fost numit Dumitru Dumitriu.

„Fotbal Club Steaua Bucureşti anunţă că antrenorul principal al echipei, Massimo Pedrazzini, a părăsit echipa noastră, ajungând la un acord amiabil pentru desfacerea contractului de muncă. Acesta va fi înlocuit în funcţie de către Dumitru Dumitriu, care va colabora în continuare cu staff-ul format din Nicolae Dică, Ciprian Prună, Marius Popa şi Mirel Rădoi, directorul sportiv al Stelei. Clubul îi mulţumeşte lui Massimo Pedrazzini pentru munca depusă şi îi urează mult succes în activităţile viitoare”, se arată pe site-ul steauafc.com

 

In teorie, prea multe lucuri nu se vor schimba la Steaua. Radoi este in continuare antrenorul echipei si cel care raspunde pentru rezultatele formatiei. De altfel, dupa cum observam, Dumitru Dumitriu va fi doar un membru al staff-ului, la fel ca si Dica, Pruna si Popa. Probabil insa, lucrurile vor sta putin diferit.

Daca Pedrazzini era obisnuit cu functia de secund, Dumitriu, un antrenor cu un CV important,  nu va accepta asa usor aceasta postura ! Vorbim de un tehnician foarte experimentat care a adus multe trofee in vitrina Stelei – 4 titluri, 2 cupe si 2 supercupe – dar si calificari in grupele Ligii Campionilor. Un om care cunoaste foarte bine atmosfera din vestiarul Stelei, dar si din birourile clubului. Nu se va pune nici problema castigarii respectului jucatorilor, in conditiile in care Radoi si Dica i-au fost elevi.

Va intra Steaua intr-o noua era, prin numirea lui Dumitriu in calitate de secund al lui Radoi? Greu de spus! Avem insa o certitudine. Experienta, capitol la care staff-ul tehnic al Stelei, chiar si cu Pedrazzini, era deficitar, va cunoaste un boost prin venirea lui Dumitriu. Aspect important, in conditiile in care, cel putin pentru o intrecere de calibrul Ligii 1, Steaua are valoarea necesara pentru a bifa cele mai importante performante.



Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu