CE de Handbal, Germania – Romania: Cota ”tricolorelor” a crescut de la 1.91 la 3.00 »» Vezi de ce!

Nationala noastra de handbal feminin pune astazi capat aventurii la Europeanul organizat de Suedia. In ultimul meci, de la 16:45, Romania va juca pentru locurile 5-6 cu Germania. 

Variatii imense de cote

La deschiderea pietelor, elevele lui Ambros Martin erau cotate cu prima sansa in meci. Victoria romancelor era pretuita cu o cota de 1.91, nemtoiacele primind cotatia  2.30 la victorie.

In doar cateva ore, insa, Germania a devenit favorita la victorie, cu o cota de aproape 3 ori mai mica: 1.59. Evident, cotatia echipei noastre a crescut cu o viteza ametitoare, pana la valoarea amitita in titlu, 3.00.

In acest fel, bookmakerii au reactionat la vestile primite din tabara reprezentativei Romanei. In conditiile in care meciul nu mai are o miza deosebita, golgheterul Cristina Neagu si portarul Paula Ungureanu nu vor evolua in duelul cu Germania.  Cele doua au fost inlocuite în lotul de 16 jucătoare de interul dreapta Laura Popa şi portarul Iulia Dumanska, handbaliste fara niciun minut jucat in competitie.

3.00 e cota oferita de Unibet unei victorii a Romaniei. Deschide-ti acum un cont la Unibet si ai primul pariu de pana la 250 ron GRATUIT! 

46 de goluri a marcat Neagu in cadrul CE 2016. Daneza Stine Jorgensen, a doua in acest top al golgeterilor, are 35 de reusite. 

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu