Ce sanse au ROMANII la Australian Open? VEZI AICI cotele partidelor in care sunt angrenati reprezentantii tarii noastre!

Sapte jucatori din Romania vor evolua in primul tur la Australian Open, pe tabloul de simplu.


Incepe sa pariezi la Sportingbet din BONUSUL de 200 lei oferit de agentie »» Click aici pentru detalii!

LiveScore Pariuri1x2.ro a fost lansat: CLICK AICI!

Simona Halep isi va intalni cosmarul in mansa inaugurala de la Melbourne. Kaia Kanepi, jucatoarea din Estonia, a spulberat-o pe romanca in primul tur la US Open in sezonul trecut, scor 6-2, 6-4. Nici Mihaela Buzarnescu nu a „cazut” mai bine. „Miki” va evolua impotriva veteranei americane Venus Williams, multipla castigatoare de Mare Slem.

Monica Niculescu va avea un meci foarte interesant cu Amanda Anisimova, noua speranta a tenisului american, care la 16 ani, a ajuns pana in optimi la Indian Wells, in sezonul trecut. Sorana Cirstea este considerata favorita inainte de confruntarea cu Rebecca Peterson, tenismena ce nu a mai jucat vreun meci de tenis din luna septembrie a anului trecut.

Proaspat sfertfinalista la Hobart, Irina Begu isi continua rivalitatea cu Andrea Petkovic, scorul general fiind in acest moment egal, 2-2. Ultima reprezentanta a Romaniei, Ana Bogdan porneste si ea cu sansa a doua, in fata unei jucatoare venite din calificari, Iga Swiatek.

Pe tabloul masculin, Marius Copil isi incepe aventura la al doilea turneu de Mare Slem alaturi de antrenorul Andrei Pavel, dupa ce, la US Open a trebuit sa abandoneze in meciul cu Marin Cilic. Romanul va evolua in prima mansa de la Melbourne impotriva spaniolului Marcel Granollers, aflat pe locul 110 mondial. Copil a triumfat in singura disputa directa, scor 6-3, 6-4 la Madrid Masters, in 2014.

Simona Halep – Kaia Kanepi
Cote Sportingbet: 1.33 3.25
Venus Williams – Mihaela Buzarnescu
Cote Sportingbet: 1.67 2.15
Irina Begu – Andrea Petkovic
Cote Sportingbet: 2.25 1.62
Sorana Cirstea – Rebecca Peterson
Cote Sportingbet: 1.50 2.55
Monica Niculescu – Amanda Anisimova
Cote Sportingbet: 2.20 1.65
Iga Swiatek – Ana Bogdan
Cote Sportingbet: 1.49 2.62
Marcel Granollers – Marius Copil
Cote Sportingbet: 2.10 1.70

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 1 0


Lasa un comentariu