Cel mai neinspirat CASH OUT: Ar fi câștigat 31.295 £ la pariuri cu doar 10 £!

În weekend-ul trecut a fost plasat un bilet la pariuri cu miză de 10 lire, 18 meciuri de sâmbătă și un câștig de 31.295 £. Biletul a fost câștigător, dar din păcate, pariorul a fost total neinspirat și a dat cash out pentru doar 34,68 lire sterline.

Ziua a început bine, Rangers și Liverpool s-au impus. De la 16:30-17:00 au început și meciurile din Germania și Anglia. RB Leipzig, Aston Villa, Fulham, Norwich, Celtic, Exeter, Gillingham, Preston North End, Barnsley, Wrexham, Ipswich și Sunderland au câștigat.


Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik Tok, Telegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

În același timp se jucau alte două partide: Tottenham – Sheffield United și West Ham – Manchester City. Pariorul avea nevoie de victorie Spurs și victorie City. Sheffield United a condus cu 1-0 prin golul marcat de Hamer în minutul 73.  Până la urmă Tottenham s-a impus prin golurile semnate de Richarlison și Kulusevski în minutele 90+8 și 90+10. City a fost și ea condusă de West Ham cu 1-0 la pauză. Până la urmă, cetățenii s-au impus cu 3-1. Pariorul nu a lăsat biletul până la finalul acestor meciuri și a dat cash out când rezultatele îi erau nefavorabile.

Pe bilet ar mai rămas două selecții: victorie Newcastle și victorie Barcelona. Coțofenele s-au impus cu 1-0 în duelul cu Brentford, iar catalanii au câștigat partida cu Betis, scor 5-0.

Așadar, cu 10 £ ar fi câștigat 31.295 £, dar a dat cash out pentru 34,68 lire sterline!

Inspirație maximă pentru un parior: cu 8 £ a câștigat 55.000 £

Un irlandez a decis să parieze 8 lire pe patru favorite care să câștige după ce vor fi conduse: Liverpool, Manchester City, Aston Villa și Tottenham.

Biletul a început bine, iar Liverpool a învins-o cu 3-1 în deplasare pe Wolves după ce a fost condusă cu 1-0. City a fost condusă cu 1-0 de West Ham. Aston Villa a fost condusă de Crystal Palace, iar Tottenham a fost condusă de Sheffield United. Toate aceste echipe au obținut victoria pâna la final.

Aceste rezultate i-au adus pariorului irlandez 55.000 £.


Pentru biletul zilei și alte ponturi pariuri pe astăzi dar și pe zilele următoare, vă invităm să accesați rubrica noastră de Ponturi. Cele mai bune pariuri sunt pe site-ul Pariuri1X2. În rubrica Video găsiți pastilele Faci Pariu cu Sabin Pîrvan.

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu