Cel mai simplu mod de a incasa un BONUS de 30 de RON: pariezi pe preliminariile Euro si esti premiat instantaneu!

Acum este foarte simplu sa incasezi un BONUS garantat, pariind pe fotbalul european! Site-ul efortuna.ro te intampina cu un bonus de 30 de RON, daca pariezi pe meciurile din preliminariile Euro 2020, de pe 10 pe 15 octombrie 2015. In aceasta perioada se disputa etapele 7 si 8 din calificarile pentru turneul final Euro.

Sunt valabile pentru aceasta promotie atat biletele simple, cat si cele cu selectii multiple. Conditia este ca biletul jucat zilnic sa aiba o miza de cel putin 10 RON si o cota de cel putin 1.50. De altfel, Fortuna ofera o multime de bonusuri in aceasta perioada, in care incearca sa atraga pariorii din agentie pe platforma online, care tocmai a fost modernizata. Practic, cei care aleg sa parieze zilnic pe calificarile pentru Euro pot incasa bonusul de 30 de RON fara probleme, cu o investitie de doar 50 de RON.

CUM FUNCTIONEAZA PROMOTIA FORTUNA?

 

Tot la Fortuna poti incasa un bonus de 500 de RON la inscriere, dupa prima depunere. Ce mai asteptati? Prin cateva click-uri puteti beneficia de aceste promotii!

Urmareste live desfasurarea tuturor evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro!


Emisiunea ”Un Pont pe Zi” este transmisa de luni pana vineri, live pe B1 TV, incepand cu ora 00:00. Dan Bara si Pirvan Sabin va ghideaza spre castiguri! Urmareste-ne pe www.pariuri1x2.ro si pe canalul nostru de Youtube.

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu