Cele mai interesante 3 meciuri ale zilei si PONTURILE noastre! Pariem in fotbal, tenis si baschet

Zi de zi, echipa www.pariuri1x2.ro va alege cele mai bune pronosticuri din partidele importante ale zilei, fie ca vorbim despre evenimentele tari din fotbal, tenis, baschet sau handbal. Sambata, 10 iunie, ne indreptam atentia asupra a 3 meciuri de baza. Iata-le!

FOTBAL, CALIFICARILE PENTRU CM 2018
Scotia – Anglia

Ora 19:00, „Hampden Park” (Glasgow)
Cotele partidei: 6.00 3.70 1.70
Pronosticul nostru: 2 @ 1.70

Anglia e un adversar de calitate superioara. Se intalnesc jucatori de la echipele de top din Premier League cu fotbalisti de la formatii din liga secunda engleza. In ultimul meci direct a fost 3-0 pentru englezi, iar rivalitatea dintre cele doua tari obliga la concentrare maxima. Kane si Rashford vor fi titulari in atac si o serie de fotbalisti de-ai lui Southgate au o forma foarte buna in acest an. Scotia poate inscrie, dar cu greu va spera la un rezultat pozitiv aici.

TENIS, FINALA FEMININA DE LA ROLAND GARROS
Simona Halep (Rom) – Jelena Ostapenko (Lat)

Ora 16:00, Paris
Cotele partidei: 1.25 4.00
Pronosticul nostru: 2-0 pentru Halep @ 1.90

Simona Halep a trecut prin emotii mari pentru a ajunge in aceasta faza a competitiei. A fost la un pas de eliminare in fata Elinei Svitolina, care a avut 1-0 la seturi si 5-1, dar Halep a reveni senzational si apoi a castigat cu 2-1 in semifinale, in fata Karolinei Pliskova. Chiar daca Ostapenko are lovituri aspre si trimite multe direct castigatoare, Halep stie jocul pe aceasta suprafata si va rezista in schimburi. Plusul de experienta si de mobilitate ii va aduce victoria Simonei, dar cota sa la victorie este destul de mica si ne obliga sa pariem ceva mai riscant.

BASCHET, FINALA VTB LEAGUE
CSKA Moscova – Khimki Moscova

Ora 17:00, Moscova
Cotele partidei: 1.10 6.50
Pronosticul nostru: Peste 79,5 puncte in prima repriza @ 1.85

E meciul doi al seriei si CSKA conduce cu 1-0 finala. In primul meci s-au marcat multe puncte, asa cum am anticipat, dar primul sfert s-a incheiat doar 18-13. Abia in sfertul doi s-au incalzit motoarele celor doua formatii, asa ca de aceasta data vom fi mai precauti cu selectiile noastre. Cele doua rivale au pivoti foarte inalti si aruncatori buni de la 3 puncte, asa ca orice altceva in afara de un alt meci de mare calitate va fi o surpriza mare. Mizam pe Nando de Colo si Milos Teodosic din tabara favoritilor, dar si Khimki trebuie sa arate o crestere pentru a avea o sansa de a castiga trofeul in cele din urma. Vedem faulturi multe si cosuri spectaculoase!

Deschide-ti cont acum la Netbet pentru a incasa un bonus de 1.500 RON! Oricare ar fi sportul care va pasionează cel mai mult, atunci cand e vorba de pariuri – fotbal, tenis, rugby, golf – există cate ceva pentru fiecare la NetBet. Nu putea lipsi nici platforma LIVEVIDEO prin intermediul careia utilizatorii au acces la zeci de transmisiuni zilnic. Pe Netbet TV pot fi urmarite GRATUIT meciurile din Primera Division, Ligue 1, Cupa Spaniei, Cupa Frantei, dar si NBA!

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu