Cele mai tari oferte pe DER KLASSIKER, Dortmund – Bayern: Castiga pariuri gratuite, bonusuri consistente si bani cash!

Runda cu numarul 28 din Bundesliga ne propune cel mai asteptat meci al sezonului. Marti, de la ora 19:30 Borussia Dortmund si Bayern Munchen se infrunta pe „Westfallen”, in episodul cu numărul 126 din ”Der Klassiker”.

Cele doua sunt din nou angrenate in batalia pentru titlu, o constanta a ultimelor sezoane din Bundesliga. Bayern ocupa in acest moment locul 1, dar cu un esec la Dortmund, ”galben-negrii” lui Favre se apropie la o singura lungime de bavarezi.

Pariaza in stil mare pe Dortmund – Bayern! Redactia pariuri1x2.ro iti spune care sunt cele mai bune oferte ale agentiilor de pariuri, pe ”clasicul” fotbalului german. Ai acces la pariuri gratuite, bonusuri consistente si castiguri cash de sute de mii de lei!

Unibet

Agentia Unibet ofera special si absolut gratuit pentru acest meci, Golden Goal. Pronosticheaza corect minutul si marcatorul primului gol din ”Der Klassiker” pentru a castiga 125 000 lei! Pentru a participa la concurs nu trebuie decat sa ai un cont la Unibet. Daca nu ti-ai deschis unul, o poti face chiar acum, accesand acest link. Automat intri in posesia bonusului de 300 lei oferit de Unibet.

Joaca Golden Goal : Premii de 125 000 lei cash!

NetBet

Casa de pariuri NetBet vine cu o oferta cuprinzatoare, ce include disputa de la Dortmund. Pariază minim 100 RON PRE-LIVE sau LIVE pe bilet simplu cu o singură selecție pe un meci din Germania – Bundesliga, Cehia – First League sau Belarus – Premier League și Cupa Belarusului (22/05 – 27/05/2020). Pentru biletele plasate necâștigătoare, NetBet îți ofera 10 RON FREEBET la fiecare GOL înscris în meciurile alese de tine!

Pentru a participa la promotie trebuie sa te loghezi pe contul tau NetBet. Daca inca nu ai cont la NetBet, acceseaza acest link pentru a-ți deschide acum unul. Pe loc primesti un pariu gratuit de 500 lei oferit de NetBet.

Castiga 10 lei cu fiecare gol marcat!

eFortuna

Dacă încă nu accesat promotia Happy Hour oferita de eFortuna, o poți face acum. Logheaza-te pe contul tau eFortuna sau deschide-ți acum unul de pe acest link special. Revendica-ti bonusul de 500 lei al agentiei si partiaza in stil mare pe Dortmund – Bayern!

Ia-ti bonusul de 500 lei!

Sportingbet

Clientii Sportingbet pot sa-si intregeasca veniturile cu pariuri de top oferite pentru „clasicul nemtesc”! In plus, la Sportingbet, fiecare jucatoare poate alege sa-si construiasca singur varianta castigatoare gratie optiunii „creati un pariu”. De asemenea, cei ce isi deschid acum un cont nou pot beneficia de un bonus de 200 lei. Click aici! 

Deschide-ti cont la Sportingbet: Ai 200 lei bonus!

Winmasters

Plasează minim un pariu, pre-meci (simplu sau combo) pe evenimente din Bundesliga, Bundesliga 2, Ungaria – NB & Cehia – Prima Liga (20-27 mai), cu miza de minim 75 RON (bani reali) și cotă minimă 1.80 și 1.35 per selecție pentru combo. Vei primi de la Winmasters până la 125 RON pariu gratuit LIVE.

Castiga pariul gratuit de 125 RON!

888Sport

888Sport vine cu o oferta de nerefuzat pentru derby-ul Germaniei! Acum poti investi pe cote marite » 23.00 pentru victoria gazdelor si 10.00 pentru victoria bavarezilor! Investeste maxim 25 RON si castiga pana la 575 RON! Tot ceea ce trebuie sa faci pentru a putea participa la promotie este sa iti deschizi un cont la 888Sport utilizand acest link. Mult succes!

Cote marite pe Dortmund – Bayern! Pariaza acum!

Betfair

Betfair vine cu o ofertă specială pentru derby-ul Dortmund – Bayern. Toți noii clienți ai agenției pot paria pe varianta 1 solist, la o cotă de 100.0, respectiv 2 solist, la o cota de 60.0. Miza maximă admisă în promoție este 5 lei. Dacă pariul tău este câștigător miza va fi returnată cash, iar restul câştigului va fi sub formă de bonus. Acest bonus trebuie rulat o dată.

Pariaza pe cotele 100.0 sau 60.0!

Betano

Celebra Misiune de la Betano se concentreaza in aceasta saptamana pe „Der Klassiker”! Plasează 1 pariu simplu înainte de startul evenimentului pe derby-ul Borussia Dortmund – Bayern Munchen (26/05, ora 19:30), cu o cotă de cel puțin 1,65 si o miză de minim 100 de lei si primești instant un Free Bet de 50 de lei, pe care să-l folosești în timpul meciului, la pariuri live!

Participa la Misiunea „Der Klassiker”

PublicWin

Nici PublicWin nu trece usor peste „Der Klassiker”. Astazi ai 50% BONUS la depunere pana la la maxim 300 RON! In plus, poti participa la concursul organizat de PublicWin pe pagina lor oficiala de Fcaebook. Indica corect rezultatul meciului Dortmund – Bayern si PublicWin te va premia cu un BONUS SURPRIZA!

Deschide cont »» 100% BONUS pana la 1000 RON!

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu