CFR Cluj, campioana AUTURILOR in Liga 1! VEZI AICI cum poti profita!

Liderul la zi din Liga 1, CFR Cluj, e echipa cu cele mai multe auturi din primele 10 runde ale sezonului 2019/2020, „tradand” intentiile ofensive ale ardelenilor. 

Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano
  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

CFR Cluj domina campionatul romanesc, dar nu se multumeste cu atat. Ardelenii au inregistrat cele mai multe auturi in primele 10 etape, avand o medie de 25.60 pe meci! O cifra fantastica, ce arata exact fotbalul prestat de echipa lui Dan Petrescu, ce nu se fereste sa atace, sa contraatace, totul pentru victoria finala. Spre deosebire, „Cenusareasa” FC Voluntari, are medie de sub 20 de auturi/partida, la fel ca si Academica Clinceni, formatie ce a inceput catastrofal sezonul, dar da semne de revenire.

Foarte aproape de CFR Cluj se afla Sepsi Sf.Gheorghe, grupare antrenata de maghiarul Csaba Laszlo, tehnician ce si-a pus amprenta „britanica” asupra covasnenilor. Sepsi detine „recordul” de auturi intr-un meci, 44 in disputa cu Chindia Targoviste, din deplasare. De partea opusa, cele mai putine auturi intr-o partida sunt cele 9 obtinute de FCSB in „masacrul” de la Medias, cu Gaz Metan. Casa de pariuri Betano ofera etapa de etapa posibilitatea de pariat pe „sub/peste” nr. de auturi (sau aruncari de la margine) din Liga 1, iar cotele oferite sunt excelente (1.87/1.87)!

Pariaza variantele la Betano! Ai bonus 500 lei! »» Click AICI pentru detalii!

Urmareste live desfasurarea tuturor evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 1 0


Lasa un comentariu