CFR Cluj are cota 20 sa intre in grupele Ligii Campionilor: E de luat?

dudelange - cfr cluj

Campioana Romaniei isi cunoaste deja adversara din turul 2 preliminar al Ligii Campionilor. Aceasta va fi Malmo, campioana Suediei, invingatoare cu 3-0 pe terenul kosovarilor de la Drita, in turul 1 preliminar al Ligii Campionilor. 

Desi nu este o adversara deloc simpla – Malmo are un lot ce valoreaza, conform transfermarkt, aproximativ 15 milioane de euro – argumentele sunt in favoarea CFR-istilor, in dubla din turul secund preliminar. Malmo nu traverseaza o prima parte de stagiune la nivelul asteptat, dupa doar 14 etape, formatia fiind deja la 11 puncte de primul loc, ocupat de AIK Stockholm.

In cazul in care va trece in faza urmatoare a intrecerii, CFR va deveni cap de serie, postura preluata chiar de la Malmo. Trupa lui Iordanescu ar evita o parte dintre echipele cu greutate ale fazei, dar nu pe toate. Printre posibilii adversari ar ramane Celtic, Legia Varsovia sau BATE Borisov, trupe experimentate la nivel european. Cam aceleasi nume, alaturi de PSV si Salzburg, s-ar afla si pe lista potentialilor rivali din play-off, acolo unde CFR ar fi repartizata in urna a doua.

Sanse exista, mai ales daca si sortii vor fi de partea campioanei Ligii 1. Cu toate acestea, casele de pariuri considera ca CFR nu-si va atinge tinta. Echipa pariuri1x2.ro a testat increderea bookmakerilor in gruparea clujeana, propunand agentiei Winmasters un pariu la cerere. Pentru varianta „CFR Cluj se califica in grupele Ligii Campionilor, sezonul 2018/19”, bookmakerii Winmasters au oferit o cota de 20.00!

20.00 are cota CFR Cluj la Winmasters sa se califice in grupele Ligii Campionilor. Pariaza acum: ai bonus 555 de lei!

Aceste pariuri la cerere pot fi accesate de toti utilizatorii Winmasters. Mai mult, daca aveti o varianta proprie de pariu, tot ce trebuie sa faceti este sa o trimiteti pe adresa [email protected]. Bookmakerii vor analiza varianta propusa si in cel mai scurt timp o vor publica pe site-ul Winmasters, in rubrica pariuri speciale, insotita de cota aferenta.

 

 

 

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu