CFR Cluj e în primăvara Europa League » Campioana României își va afla luni adversarul din 16-imi!

CFR Cluj e în primăvara Europa League. Performanță de excepție pentru campioana României care s-a califcat în primăvara Europa League, iar luni la Nyon își va afla adversara din 16-imile competiției.


Urmareste pagina noastra de Facebook! 


Performanța este cu atât mai importantă cu cât a fost obținut-o într-o grupă la startul căreia echipa lui Dan Petrescu pleca cu ultima șansă la calificare după Lazio, Celtic și Rennes.

Cu toate că avea nevoie doar de o remiză pentru a fi matematic în primăvara Europa League și nu a depinde de rezultatul din Hexagon dintre Rennes și Lazio, CFR Cluj a învins clar Celtic Glasgow, scor 2-0 (0-0).

Scoțienii, care erau ca și câștigători ai grupei înaintea ultimei etape, au venit în excursie în „Gruia”, Neil Lennon aliniind în acest meci o formulă experimentală, cu foarte mulți juniori în primul 11.

Campioana României a profitat din plin de cadoul scoțienilor și au impus ritmul duelului din „Gruia”. După o primă repriză în care tabela a rămas neclintită, fundașul central Andrei Burcă a deschis scorul la patru minute de la reluarea partidei, punctând cu o puternică lovitură de cap după un corner executat perfect de Ciprian Deac. Ardelenii nu au făcut pasul înapoi și în minutul 70 Djokovic a dublat avantajul campioanei României punctând din șase metri după o minge scoasă excelent de același Ciprian Deac.

Redacția noastră a anticipat corect duelul din „Gruia”. Trei ponturi oferite de Pariuri 1X2 la acest duel au fost „verzi!”.

Ponturi Pariuri 1X2 CFR Cluj- Celtic Glasgow:
1X/1X- cota 1.43
CFR Cluj câștigă orice repriză- cota 1.63
Peste 1.5 goluri- cota 1.40

În celălat meci al ultimei etape din grupa F, Rennes a învins Lazio cu 2-0.

Cu 12 puncte acumulate în această grupă, CFR Cluj s-a calificat în primăvara Europa League de pe locul 2 al grupei F, la un punct în urma liderului Celtic Glasgow. Pe locul 3 în grupă a terminat Lazio cu 6 puncte, grupa fiind închisă de Rennes cu 4 puncte.

Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano
  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

Emisiunea ”Un Pont pe Zi” este transmisa de luni pana vineri, live pe B1 TV, incepand cu ora 00:00. Dan Bara si Pirvan Sabin va ghideaza spre castiguri! Urmareste-ne pe www.pariuri1x2.ro si pe canalul nostru de Youtube.

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu