CFR Cluj pierde la Astana și este la 90 de minute de eliminarea din Champions League!

Campioana României, CFR Cluj, pare a nu se regăsi pe acest început de sezon.
După ce în week-end-ul trecut a cedat în duelul din Supercupa României cu scorul de 10 duelul de pe „Ilie Oană” din Ploiești cu deținătoarea Cupei României, Viitorul Constanța, scor 1-0, în urmă cu puțin timp în manșa tur a primului tur preliminar al Champions League, ardelenii au cedat duelul din deplasare cu FC Astana la limită, scor 1-0 (0-0).
Unicul gol al confurntării a fost marcat de către Postnikov în urma unui corner în minutul 68.

1.24 era cota la Winmasters pentru ca formația gazdă să nu fie învinsă în această partidă!

CFR Cluj a avut marile ocazii ale partidei, ratate prin Culio și Omrani însă finalul de meci a aparținut în totalitate gazdelor, Arlauskis reușind să limiteze proporțiile scorului și să facă ca această calificare să se decidă săptămâna viitoare, miecrui pe 17 iulie de la ora  21:00 în „Gruia”.

Propunerea redacției Pariuri 1X2 pentru acest duel a fost pauză sau final X cota 1.67!

De asemenea, Cota Bombă recomandată de redacția noatră, scor corect în pria repriză 0-0, selecție în cota 2.45 a fost câștigătoare!

De notat ar fi că învingătoarea acestei duble manșe din primul tur prleiminar al Champions League va întââlni în turul următor al competiției formația Maccabi Tel Aviv.
Până la partida din manșa retur de miecuri 17 iulie din „Gruia” cu FC Astana în care va încerca să întoarcă rezultatul pentru a se califica în turul doi al Champions League, CFR Cluj va evolua sâmbătă în Liga 1 pe teren propriu în prima etaapă a noului sezon împotriva celor de la Poli Iași.

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu