In Champions League imposibilul a devenit posibil

champions league

Champions League ne-a oferit o noua seara magica, cu doua meciuri superbe si o calificare istorica pentru Barcelona. Mai avem inca patru meciuri din optimi.


Cea mai mare revenire din istorie!

Victoria PSG-ului la Paris a fost greu de acceptat pentru toti cei legati de clubul catalan. Luis Enrique a anuntat chiar ca nu va mai continua la club din vara. Inaintea meciului retur el declara totusi: „Daca PSG a marcat patru, noi putem marca sase.” Exact asta s-a intamplat!

Intr-una din cele mai incredibile partide, Luis Suarez a deschis scorul rapid, in minutul trei. Un autogol al lui Kurzawa a dus scorul la 2-0 inainte de pauza. Jumatate din treaba Barcelonei era rezolvata la jumatatea partidei.

Repriza secunda incepea excelent, cu un penalty transformat de Messi la patru minute dupa pauza. Barcelona parea sa poata realiza aceasta revenire istorica, dar Edinson Cavani a marcat pentru 3-1. Golul in deplasare ducea scorul la 3-5, iar catalanii trebuiau sa marcheze de trei ori in jumatate de ora.

Timpul se scurgea, dar cu doua minute inainte de finalul timpului regulamentar, Neymar a inscris din lovitura libera cu un sut perfect in vinclul portii lui Trapp. Suarez a obtinut apoi inca un penalty, transformat de Neymar. Cele cinci minute de prelungiri au fost un infern pentru parizieni. Chiar si Marc-Andre ter Stegen a urcat in atac la ultimele faze. Neymar a contribuit decisiv inca o data. O pasa lunga, peste apararea adversa l-a gasit pe Sergi Roberto care a trimis inca o data mingea pe langa Trapp.

O noua fila de istorie a fost scrisa in urma celei mai mri reveniri din istoria Champions League. PSG a pierdut un avans de patru goluri si a fost eliminata din competitie desi 888sport ii dadea cota de 1.04 la calificare.


Daca iti faci chiar acum un cont la 888sport, poti miza complet gratuit din imensul bonus de 1.000 RON pe care il primesti!

Aubameyang isi arata valoarea

Miracolul realizat de Barcelona a atras mai toata atentia in aceasta seara de Champions League. Totusi, Aubameyang a avut si el o seara excelenta pentru Dortmund. Nemtii pierdusera cu 1-0 in Portugalia, dar pe Signal Iduna Park reuseau sa ii marcheze Benficai inca din minutul patru. Aubameyang isi incepea reprezentatia. Pulisic a marcat golul doi in minutul 59, dar Aubameyang avea sa revina cu o reusita doar doua minute mai tarziu. Gabonezul a marcat inca o data in minutul 85, oferindu-le fanilor ceea ce cautau, calificarea in sferturile Champions League.

Inca patru locuri in sferturile Champions League

Dortmund si Barcelona s-au alaturat lui Bayern si Real Madrid care jucasera cu o seara inainte. Amandoua s-au impus in ambele manse.

Saptamana viitoare avem inca patru partide din Champions League. Juventus are cota 1.62 pentru o noua victorie in fata lui Porto. Sevilla merge in Anglia cu un avantaj de un gol. 3.80 este cota lui Leicester pentru a accede in turul urmator, dar echipa a mai reusit performante neasteptate. Atletico Madrid revine pe Vicente Calderon dupa ce a invins cu 4-2 pe Leverkusen. Spaniolii sunt din nou favoriti, cu cota 1.65 la victorie. Intr-un meci ce poate fi extrem de spectaculos, Monaco intalneste Manchester City. Englezii au castigat partida tur cu 5-3. Monegascii isi vor aminti ca si clubul lor a reusit o revenire de senzatie. Intr-o dubla mansa cu Real Madrid, galacticii aveau 4-2 din prima mansa si au inscris primii in retur, dar goluri marcate de Giuly si Morientes au intors soarta dublei manse. O noua calificare a echipei gazda are cota 5.00.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu