Cine triumfa in Champions League? Trei dintre echipele care au castigat deja mansa tur din optimi sunt in topul favoritelor! Vezi toate cotele!

Champions League

Dupa primele patru meciuri din optimi avem o actualizare a cotelor la castigarea Champions League. Barcelona este inca in primele zece favorite.


Marti si miercuri s-au jucat patru din cele opt meciuri din mansa tur a optimilor Champions League. PSG, Bayern Munchen si Real Madrid sunt marile castigatoare ale saptamanii. Parizienii au invins intr-un mod uimitor Barcelona. Scorul final de 4-0 aproape a eliminat orice sansa de calificare pentru catalani. Cu calificarea in buzunar, PSG are acum cota 7.00 la castigarea trofeului Champions League din acest sezon. Real Madrid s-a impus in fata lui Napoli, cu 3-1 si are prima sansa la calificare. Galacticii nu puteau lipsi dintre favoritele la castigarea turneului. La 888sport cota lor este acum 5.00. O alta victorie impresionanta a fost cea obtinuta de Bayern in partida cu Arsenal. Bavarezii sun favoritii momentului la castigarea trofeului, cu o cota de 3.75. Alaturi de Real Madrid, Bayern este echipa pe care 888sport nu o vede sa lipseasca din semifinale. Calificarea pana in cele putin aceasta faza are o cota de 1.30 pentru nemti si 1.35 pentru spanioli.

Dintre echipele care inca nu au jucat in optimi, Atletico Madrid si Juventus au cele mai mari sanse de a se impune in competitia din acest an. Ambele au cota 9.00. Ceva mai in jos pe lista este Manchester City. Echipa engleza are cota 12.00 la 888sport.


Daca iti faci chiar acum un cont la 888Sport, poti miza complet gratuit din imensul bonus de 1.000 RON pe care il primesti!

Dintre echipele invinse in prima saptamana, Borussia Dortmund pastreaza inca o sansa buna de calificare. Aubameyang si compania trebuie sa anuleze pe teren propriu avantajul de 1-0 pe care Benfica si l-a creat in Portugalia. Borussia are cota 16.00 la castigarea Champions League. In mod surprinzator, nu cu mult mai mare este cota Barcelonei. Cu patru goluri de recuperat pe Camp Nou si fara a avea voie sa primeasca vreunul, nu multi pariori vor fi tentati sa isi puna banii pe catalani pentru o cota de doar 21.00.

Dupa infrangerea de la Munchen, sansele lui Arsenal de calificare sunt infirme, in timp ce pentru castigarea trofeului 888sport ofera o cota fabuloasa, de 151.00.

Iata si lista completa a cotelor oferite de 888sport la castigarea trofeului si respectiv la calificarea in semifinale.

champions league

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu