Turul optimilor din Champions League s-a incheiat! Bayern, Atletico si PSG, ca si calificate! Vezi cotele pentru retur!

champions league

Cele patru meciuri de Champions League jucate saptamana aceasta au incheiat seria partidelor din turul fazei optimilor de finala ale competitiei.


Champions League – Turul optimilor, la final

Dupa ce, cu o seara inainte, Atletico Madrid si Manchester City s-au impus in urma unor partide cu o multime de goluri, seara de miercuri a fost mai linistita.

Porto a ramas in inferioritate numerita dupa mai putin de jumatate de ora de joc in partida cu Juventus. In aceste conditii, campionii italiei au dominat cu autoritate partida. Porto a rezistat destul de bine, dar numai pana in minutul 72. Marko Pjaka, intrat de numai cinci minute, a profitat de o greseala in apararea adversa si l-a invins pe Casillas. Doua minute mai tarziu o alta rezerva lovea. Dani Alves a lovit la doar un minut de la intrarea pe teren. Victoria cu 2-0 pe terenul lui Porto ii asigura lui Juventus un avantaj multumitor inaintea returului.

In al doilea meci al serii, Sevilla a ratat un penalty dupa mai putin de un sfert de ora, insa a reusit sa deschida scorul in minutul 25 prin Sarabia. Correa si-a luat revansa pentru ratarea loviturii de la 11 metri, ducand scorul la 2-0 in minutul 62. Oaspetii au reusit sa reduca din diferenta in minutul 73. Golul lui Vardy pastreaza sanse bune de calificare pentru campioana Angliei, care ar putea profita de vulnerabilitatile Sevillei in deplasare.


Daca iti faci chiar acum un cont la 888sport, poti miza complet gratuit din imensul bonus de 1.000 RON pe care il primesti!

Champions League – Rezultate complete

Gazdele au profitat din plin de avantajul terenului propriu in aceste prime opt meciuri din optimi. Doar doua echipe ce au jucat in deplasare nu au pierdut partidele.

FC Porto – Juventus 0-2
Sevilla – Leicester 2-1
Leverkusen – Atletico Madrid 2-4
Manchester City – Monaco 5-3
Bayern – Arsenal 5-1
Real Madrid – Napoli 3-1
Benfica – Dortmund 1-0
PSG – Barcelona 4-0

Victoriile lui Bayern si Atletico le-au facut favorite covarsitoare la calificare, cu o cota de 1.01 la 888sport. PSG nu este departe, dupa ce a invins atat de clar Barcelona. Echipa franceza are cota 1.04 la calificare.

Champions League – programul returului si cote

Partidele retur se vor juca in zilele de 7, 8, 14 si 15 martie. Programul complet, precum si cotele acordate de 888sport meciurilor le puteti gasi in continuare.

champions league

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu