S-a tras linie in Champions League! Englezii au o singura echipa in sferturi!

champions league

Miercuri seara s-au jucat in Champions League ultimele partide ale fazei sferturilor de finala! Inca doua echipe au intrat in urna pentru tragerea la sorti de vineri.


Champions League – Au ramas opt!

Monaco a aratat miercuri seara de ce este lidera in Ligue 1 in fata lui PSG. Dupa o infrangere cu 5-3 in Anglia, monegascii au reusit sa intoarca soarta calificarii in partida de pe teren propriu. Chiar si in absenta lui Radamel Falcao, Monaco s-a impus cu 3-1 in fata lui Manchester City si a obtinut locul in sferturi.

In celalalt meci al serii au fost mult mai putine emotii. Pe Vicente Calderon, Atletico a reusit un egal, 0-0, cu Bayer Leverkusen. Oaspetii aveau nevoie sa inscrie de cel putin trei ori in aceasta partida. Calificarea nu a fost niciodata in pericol, dar asta si datorita unei serii de parade incredibile ale portarului Jan Oblak, care a atras laude din partea coechipierilor, dar si a adversarilor.

Cele doua echipe se alatura in sferturi lui Real Madrid, Dormund, Bayern, Juventus, Barcelona si Leicester.

Anglia si Franta, cu o singura reprezentanta in sferturile competitiei

Eliminarea lui City face ca Premier League sa fie reprezentata de o singura echipa in faza urmatoare a competitiei. Leicester participa pentru prima data in sferturile Champions League. Ea are si cea mai mica sansa la castigarea trofeului, cu o cota de 36.00 la Unibet. Chiar si o calificare a englezilor in semifinala poate aduce un castig consistent, cu o cota de 4.00. Singura reprezentanta a Ligue 1 ramasa in competitie, Monaco, are cota 18.00 la castigarea Champions League.


Daca inca nu ai plasat niciodata un pariu de pe mobil pe Unibet, ai sansa sa incepi cu „dreptul”, iar primul tau pariu de pe mobil – in cazul in care este pierzator, este rambursat integral in limita a 50 RON! Astfel, indiferent ce se intampla in teren, tu poti fi linistit!

Barcelona – Favorita la castigarea Champions League

Juventus, Atletico Madrid si Borussia Dortmund fac parte dintr-un grup de echipe cu sanse aproximativ egale de a se impune in finala din acest an. Ele au cote cuprinse intre 9.00 si 11.00.

Barcelona, Bayern si Real Madrid sunt marile favoritele in acest moment. Catalanii au cota 3.75, fata de cota de 4.00 a bavarezilor, in timp ce „galacticii” primesc din partea Unibet cota de 5.50.

Lionel Messi – Golgheterul sezonului in Champions League?

Argentinianul Barcelonei are 11 reusite pana in acest moment. El ii depaseste cu patru goluri pe cei mai apropiati contracandidati la titlul de golgheter: Aubameyang si Lewandowski. Avand de jucat cel putin inca doua partide in Champions League, Messi are toate sansele sa incheie sezonul cu cele mai multe goluri reusite in competitie. La Unibet el are cota 1.12 pentru a reusit acest lucru, in timp ce polonezul lui Bayern are cota 9.00. Cu cota 12.00, Aubameyand are a treia sansa. Asta se datoreaza si faptului ca Dortmund are cele mai mici sanse de succes dintre echipele celor trei. Cu doar doua reusite pana in acest moment, Cristiano Ronaldo are cota 51.00 la castigarea titlului de golgheter.

Champions League – Tragerea la sorti

Puteti profita de aceste cote doar inainte de efectuarea tragerii la sorti pentru faza sferturilor. Ele pot fi modificate ulterior in functie de dificultatea confruntarilor echipelor.

Tragerea la sorti pentru faza sferturilor din Champions League va avea loc la Nyon, vineri, de la ora 13:00. Aceasta poate fi urmarita live pe siteul UEFA.

Partidele tur se vor juca pe 11 si 12 aprilie, returul fiind programat o saptamana mai tarziu, pe 18 si 19 aprilie.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu