Champions League: Cote excelente pentru cei ce anticipeaza tara de provenienta a castigatoarei din acest sezon!

champions league

Sume mari sunt pariate in fiecare sezon cu privire la castigatoarea Champions League, dar sa alegi o echipa din cele 32 de participante nu este atat de usor. Acum ai o optiune cu sanse mai bune de reusita!


Din ce tara va proveni castigatoarea Champions League?

Primele cote pentru castigarea Champions League apar uneori inca dinaintea tragerii la sorti pentru grupele competitiei. Surprizele nu sunt chiar atat de rare insa. In fazele superioare orice echipa poate fi eliminata daca face un meci slab sau chiar si din cauza unei singure reprize sub asteptari.

Este mai sigur sa nu pariem inca de la inceput, pentru a vedea cum se prezinta echipele in noul sezon. Chiar si anul acesta am vazut schimbari considerabile in topul echipelor cu cele mai bune sanse de a castiga trofeul. PSG a avut o ascensiune fulminanta, ajungand sa aiba cota 4.50 pentru a se impune. Manchester City (5.75) este o alta echipa care a avut evolutii bune si a crescut in ochii agentiilor de pariuri. Cotele pe Real Madrid (6.50), FC Barcelona (8.00) si Bayern Munchen (8.00) au crescut insa.

champions league


Incepe sa pariezi la Sportingbet din BONUSUL de 200 RON oferit de agentie! Click aici pentru detalii!

Fereastra de transferuri din iarna si alte evenimente ce pot aparea in cadrul cluburilor sunt factori care pot afecta sansele  acestora la mult ravnitul trofeu. O modalitate mai buna de a iti asigura profitul este parierea pe tara din care va proveni clubul castigator. Pentru cote ceva mai mici, ai practic optiunea de a paria pe pana la patru castigatoare simultan.

O data cu City, Tottenham a avut un sezon foarte bun, asigurandu-si deja calificarea. Liverpool si Chelsea au sansa sa isi asigure prezenta in optimi dupa meciurile de runda aceasta. Astfel, Premier League are cele mai bune sanse de a da castigatoarea in acest sezon, cu o cota de 2.80 la Sportingbet.

Ultimele patru castigatoare si sase din cele opt finaliste ale acestor sezoane au venit din La Liga. Real Madrid si FC Barcelona isi vor asigura cu siguranta calificarea in optimi. Pe de alta parte, Sevilla inca mai are de luptat pentru a incheia intre primele doua din grupa, in timp ce Atletico este ca si eliminata. Din acest motiv, cota pentru ca o echipa din La Liga sa castige trofeul este de 2.95.

Cu AS Monaco pe ultimul loc in grupa, un pariu pe Franta la acest capitol este sinonim cu un pariu pe PSG. Gigantul parizian insa este cu siguranta o varianta de luat in calcul. Sezoanele ceva mai modeste pe care le au Bayern si Juventus impreuna cu celelalte echipe din Germania si Italia fac ca aceste tari sa aiba cote ceva mai mari. In cazul in care castigatoarea va proveni din afara celor cinci mari ligi ale Europei puteti castiga o mica avere, cota fiind de 101.00.

champions league

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu