Antonio Conte e cel mai bun „transfer” al lui Chelsea

In noul sezon din Premier League, Chelsea va incerca sa ne stearga din memorie perioada mai putin fericita de anul trecut. Antonio Conte venit de pe banca tehnica a nationalei Italiei este noul manager al clubului londonez si vom vedea daca il va face uitat pe Mourinho care, indiferent de ce s-a intamplat in sezonul precedent, ramane un om admirat de fanii de pe Stamford Bridge.


Schimbarile lui Conte

Contractul italianului a fost incheiat pe o perioada de trei ani. Odata cu el la Chelsea au ajuns mijlocasul N’Golo Kante, care a jucat la campioana Leicester, si atacantul belgian Michy Batshuay. Acesta din urma a evoluat pentru Marseille in perioada 2014-2016 si a marcat 26 de goluri pentru formatia franceza. In ceea ce priveste jucatorii care au parasit clubul prin intermediul transferurilor directe, merita sa mentionam ca AS Roma a platit in jur de 13 milioane de lire sterline pentru Mohamed Salah.


Citește și:


inregistreaza-te - unibet


Chelsea va debuta in campionat in fata celor de la West Ham. Dupa Arsenal-Liverpool, cu siguranta meciul londonezilor e unul care se anunta interesant, mai ales ca West Ham a aratat foarte bine in sezonul precedent. Partida se va desfasura luni, 15 august incepand cu ora 22:00 si va incheia prima etapa din Premier League. Chelsea se gandeste la titlu cu siguranta si partea buna ar fi ca nu participa in competitiile europene ceea ce le ofera mai multe zile de pauza jucatorilor. Dar lupta pentru acest trofeu se anunta mai grea ca niciodata…


Cotele propuse de Unibet in ceea ce o priveste pe Chelsea inaintea debutului sau in Premier League sunt urmatoarele:

Victorie Chelsea – cota 1.57

Egal – cota 4.00

Victorie West Ham – cota 6.20

6.50 e cota celor de la Chelsea pentru castigarea titlului in Anglia. Pentru un loc intre primele 4 clasate, Chelsea are o cota de 1.50.


 Sursa imagine: weaintgotnohistory.sbnation.com

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu