Chelsea – Arsenal 3-1 si trupa lui Conte se indreapta hotarata spre titlu: Game-over pe 1 aprilie? Un calcul logic, argumentat!

Victoria repurtata in derby-ul cu Arsenal (3-1) a majorat enorm sansele lui Chelsea la castigarea titlului in stagiunea 2016-2017 din Premier League. Sigur, pana la finalul campionatului mai sunt o multime de etape, dar echipa lui Conte are deja un avans important in fata principalelor contracandidate. Tottenham e la 9 puncte in spate, Manchester City, la 10, iar Arsenal, Liverpool si Manchester United au ramas prea in urma pentru a mai emite pretentii serioase la prima pozitie.

cl pl

Chelsea, super avantajata de program

Mai mult, raportat la felul in care Chelsea s-a comportat pana in prezent, n-ar fi exclus ca lupta pentru titlul din Premier League sa se incheie cu mult inainte de 25 mai, atunci cand sunt programate partidele etapei a 38-a, ultima. Cand spunem acest lucru tinem in primul rand cont de programul „albastrilor” din urmatoarele 6 runde. Pana pe 1 aprilie, liderul la zi din Anglia le va intalni pe Burnley (d), Swansea (a), West Ham (d), Watford (a), Stoke (d) si Crystal Palace (a). Sunt 6 etape din care Hazard, Costa & co pot scoate o mulțime de puncte, asa cum s-a intampla si in meciurile tur. Dintre gruparile enumerate, doar Swansea nu a fost invinsa de Chelsea in prima parte a campionatului. Disputat pe 11 septembrie, in Tara Galilor, jocul s-a incheiat nedecis, 2-2.

1.42 este cota oferita de Unibet unui succes repurtat de Chelsea la Burnley, weekendul viitor. Pentru o cota de 1.22 se poate miza pe 1 solist in Chelsea – Swansea, meci programat pe data de 25 februarie. 

Se mai poate evidentia un aspect favorabil gruparii manageriate de Antonio Conte. Daca Chelsea va da piept in urmatoarele 6 runde cu  formatii ce au ca tinta, in cel mai bun caz, un finis in zona loculurilor 10 – 14, rivalele vor fi angrenate in confruntari mult mai complicate. Spurs, principala urmaritoare, merge chiar in etapa urmatoare la Liverpool. Peste doua runde, atunci cand Tottenham are iarasi un meci greu, acasa cu Everton, este programat derby-ul Liverpool – Arsenal. In data de 19 martie, ”cormoranii” joaca la Manchester City. Pana la finalul seriei de 6 meciuri luata in discutie, ”cetatenii” lui Pep Guardiola ar mai trebui sa joace cu Manchester United si Arsenal. Cu siguranta ca rezultatele bifate in aceasta perioada nu-i vor garanta matematic lui Cheslea castigarea campionatului. Totusi, diferenta ar putea creste suficient de mult in favoarea sa pentru ca nimeni sa nu se mai indoiasca de viitoare destinatie a titlului.

Adversari din top 6 pana la finalul sezonului:

Echipa Adversari
Arsenal 4 (Man. City, Tottenham, Man. United, Liverpool)
Man City 4 (Man. United, Chelsea, Arsenal, Tottenham)
Man Utd 4 (Man. City, Liverpool, Chelsea, Arsenal)
Liverpool 3 (Tottenham, Man. City, Arsenal)
Tottenham 3 (Liverpool, Man. United, Arsenal)
Chelsea 2 (Man. City, Man. United)
Cotele s-au prabusit!

 

Oricum mare favorita la titlu, dupa parcursul cu doar 3 esecuri in 24 de etape, cota oferita lui Chelsea pentru bifarea performantei s-a prabusit dupa succesul cu Arsenal din weekend. Daca premergator rundei a 24-a acesta era in jurul valorii de 1.40, acum al 6-lea titlu din istoria londonezilor mai primeste doar o cotatie de 1.14 la Unibet.

pl ct

 

Citeste si:

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu