Chelsea i-a gasit inlocuitor lui Costa: Vine din Italia si costa 50 de mil. €!

Chelsea este in cautare de atacanti! Diego Costa, varful brazilian din nationala Spaniei, nu da randamentul scontat si este departe de evolutiile avute in tricoul lui Altletico Madrid, cele care l-au propulsat la campioana Angliei. De asemenea, pista Falcao s-a dovedit a fi una falimentara, atacantul aflat in continuare sub contract cu Monaco, bifand 9 meciuri, insa un singur gol in tricoul lui Chelsea.

In vizorul clubului englez se afla mai multi jucatori, dar nu toti se pliaza pe ideea de joc a echipei. Sunt insa si atacanti care s-ar incadra perfect la Chelsea.  Unul dintre acestia este Gonzalo Higuain.

Argentinianul a mai fost contactat si in trecut de trupa de pe Stamford Bridge, dar a preferat sa continue la Napoli, acolo unde  este idolatrizat de tribune. 2 stagiuni extraordinare bifate de Higuian la formatia italiana, pentru care a marcat 33 de goluri in 102 meciuri. Sezonul in curs l-a inceput de asemenea entuziasmant, atacantul adunand deja 11 reusite in doar 14 partide jucate!

Higuain nu va fi insa usor de adus pe Stamford Bridge. Argentinianul mai are contract cu Napoli pana in vara anului 2018 si in plus este un jucator foarte scump. Cota de piata a lui Higuain, conform transfermarkt, se cifreaza la 47 de milioane de euro, insa napoletanii vor cere cu siguranta mai mult. De asemenea, formatia pregatita de Sarri nu va accepta sa se desparta de Higuain in timpul sezonului, ci poate doar in vara, cand Napoli va avea posibilitatea de a-i aduce atacantului un inlocuitor pe masura.

37 de milioane de euro – Atat a platit Napoli lui Real Madrid, in vara lui 2013, pentru achizitionarea argentinianului

44 de goluri a inscris Higuain, in cele 81 de partide in tricoul gruparii napoletane.

3.25 are cota Higuain pentru a deveni golgeterul sezonului in curs din Serie A.


 

UEFA Champions League: Meciuri tari diseara la Londra si la Brescia


 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu