Chelsea pregateste o mutare şoc: 100 de milioane de lire, puse la bataie!

Chelsea MourinhoIncepe nebunia transferurilor! Desi campionatele inca nu s-au terminat, marile cluburi tatoneaza deja piata!

Apar primele zvonuri, o buna parte dintre acestea avandu-le in prim plan pe cluburile din Anglia. Nu este o intamplare, gratie incasarilor din drepturile TV, formatiile de Premier League permitandu-si an de an mutari extrem de costisitoare.

Tinta tripla fixata de Mourinho

Conform presei din insula, noua campioana a Angliei, Chelsea Londra, este dispusa sa plateasca o suma imensa, peste 100 de milioane de lire sterline, pentru tripleta Koke – Godin – Griezmann, de la Atletico Mdarid. Din aceasta suma, aproximativ 46 de milioane ar fi solicitata de madrileni doar in schimbul lui Koke. Mijlocasul este  curtat si de Man. United.
In afara acceptului clubului din Madrid, o alta problema intampinata de grupare pregatita de Mou ar fi reprezentata de fair-play-ul financiar. Pentru a face posibile transferurile si a evita eventualele sanctiuni, in afacere ar putea intra si brazilianul Filipe  Luis, adus in vara anului trecut, chiar de la Atletico.

Manchester City pluseaza pentru Pogba

„Cetatenii” si-l doresc cu orice pret pe tanarul mijlocas francez, insa pe fir se afla alte echipe tari, precum PSG sau Real Madrid. De asemenea, n-ar fi exclus ca Pogba sa continue la Juventus. Pentru a fi mai convingatoare, gruparea de pe Etihad ar fi dispusa sa-i achite francezului o remuneratie de 250 000 de lire sterline pe saptamana!

United, cealalta grupare din Manchester, vrea sa renunte la serviciile lui Di Maria. Adus in vara lui 2014 cu surle si trambite de la Real Madrid, in schimbul a aproape 60 de milioane de lire, argentinianul nu a confirmat pe Old Trafford. PSG cunoaste situatia lui  Di Maria, francezii discutand cu conducatorii lui United pe marginea unui imprumut pentru sezonul urmator. Suma vehiculata: 6 milioane de lire sterline.


Liga 1: Se trage cortina peste runda 31! 2 meciuri, 4 ponturi


500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu