Chelsea pregateste o mutare soc: 200 de milioane de lire puse la bataie!

chelsea messiChelsea pare hotarata sa realizere in urmatoarea perioada, cel mai scump transfer din istoria fotbalului. Vizat este nimeni altul decat Lionel Messi!

Desi pare greu de crezut ca o astfel de mutare ar putea deveni realitate, plecarea argentinianului de Barcelona nu e imposibila. Chelsea nu s-ar uita la bani, Abrahmovici fiind pregatit sa scoata din buzunar suma necesara achitarii clauzei de reziliere a contractului ce-l leaga pe Messi de Barcelona. Aceasta se ridica la 195.8 milioane de lire sterline!

Nu e in gratiile antrenorului

Mai poate fi adusa in discutie si relatia incinsa dintre Messi si tehnicianul Enrique. Conform presei spaniole, cei doi au fost la un pas sa se ia la bataie, dupa un antrenament desfasurat saptamana trecuta. I-a oprit Neymar, insa Messi nu a fost deloc incantat de faptul ca Enrique nu l-a titularizat etapa trecuta, la Sociedad. Suparat, argentinianul a lipsi la sedinta de pregatire de luni. Referitor la acest eveniment, Enrique a declarat : „Daca as comenta aceste zvonuri, problemele nu s-ar rezolva, ci ar da nastere altora. Nu pot comenta lucrurile care se intampla in interiorul echipei”.

Hristo Stoichkov, jucator de legenda al clubului catalan, a fost insa ceva mai transant in ceea ce priveste situatia din vestiarul Barcelonei: „Zubizarreta si Puyol, au plecat de la club. Mi se pare ca totul de talmes-balmes la echipa, iar haousul pune stapanire. Nu vrem sa o vedem pe Barcelona revenind la perioada Van Gall, cand castigam liga doar cu 13 000 de fani in tribune. Se pare insa ca in acea directie ne indreptam!”

Din 2004, sezon in care a facut pasul catre echipa mare, Messi a adunat in tricoul Barcelonei 294 de meciuri, inscriind 258 de goluri.

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu