Chelsea va fi pe primul loc de Craciun: Conform statististicii, londonezii si-au adjudecat deja titlul!

diego-costa-goldiego-costa-gol

Trupa pregatita de Conte a profitat la maxim de derapajul lui Arsenal, in fief-ul echipei Everton (1-2). Dupa succesul cu 1-0 contabilizat pe terenul lui Sunderland, Chelsea s-a distantat la 6 puncte in fruntea ierarhiei din Anglia. Pentru Costa si compania, victoria a fost a 13-a in 16 runde si a 10-a consecutiva! 

Gratie avansului, Chelsea este sigura ca va ocupa prima pozitie de Craciun. Statistica aduce o mentiune importanta si interesanta in aceasta directie: in fiecare din precedentele 4 stagiuni in care a fost lider in runda de Craciun, Chelsea a reusit sa-si adjudece titlul!

che1

Mai mult, pana la clasica etapa de Boxing Day, „albastrii” pot chiar sa-si majoreze avansul fata de principalele urmaritoare, Liverpool si Arsenal. Daca in runda a 17-a Chelsea va fi implicata in disputa cu Crystal Palace, derby londonez, insa, contra unei formatii clasate doar pe locul 16, rivalele de pe locurile 2-3 au partide extrem de grele. Liverpool va juca pe Goodison Park clasicul Merseyside Derby cu Everton, in timp ce Arsenal are o deplasare infernala in fief-ul lui Manchester City, o alta mare candidata la titlu.

Bookmakerii pluseaza pe Chelsea

Dupa runda intermediara din acest weekend, dar si raportat la forma extraordinara a trupei lui Conte, casele de pariuri au tendinta de a o rupe pe Chelsea de pluton, in ceea ce priveste cotele la castigarea titlului din Premier League, la finele stagiunii 2016/2017. NetBet ofera acum cotatia 1.76 unui campionat trecut in palmaresul londonezilor, al 8-lea din istorie. Spre comparatie, Manchester City are acum cota 5.50, in timp ce Arsenal si Liverpool primesc aceeasi cotatie de 7.00!

1500 ron BONUS te asteapta in pachetul de bun venit propus de NetBet – Profita acum de promotie!

cote-titlu1

 


 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu