Christian Taylor planuieste sa doboare recordul mondial la triplusalt

Proba de triplusalt este una dintre cele mai dificile din atletism. La Rio este posibil sa vedem doborarea unui record mondial vechi din 1995. Au trecut 21 de ani de cand englezul Jonathan Edwards sarea 18,29 metri. Christian Taylor pare omul de batut.


Christian Taylor a sarit peste 18 metri in sezonul trecut

Pana nu cu mult timp in urma, parea ceva fantastic ca cineva sa sara undeva spre 17,90, dar se pare ca la Rio vom avea o lista de start impresionanta pentru aceasta proba, o lista ce contine niste atleti care au sarit peste 18 metri in ultimii ani. Il vom putea urmari pe campionul olimpic in exercitiu Christian Taylor care a castigat proba si la mondialele din 2015 cand a sarit 18,21 metri, moment in care toata lumea si-a dat seama ca recordul la triplu salt poate fi intr-un final doborat. Taylor e considerat unul dintre cei mai tehnici atleti care participa la aceasta proba, el fiind printre putinii care poate face prima bataie cu ambele picioare la fel de bine. In finala care e programata marti pe 16 august vor mai participa si alti atleti care au pretentii la aur.

Printre cei mai importanti se numara Will Claye, medaliat cu argint la Londra in 2012 sau francezul Tamgho care are un PB de 18,04 metri si e recent intors in circuit dupa o accidentare la tendonul lui Ahile. Triplul la baieti e in general una dintre probele frumoase care nu se tin pe pista si o competitie in care pot castiga chiar si outsideri. Ar fi frumos sa avem parte de un record mondial.


Sursa imagine: http://www.athleticsweekly.com

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu