CINCI campionate importante ale Europei isi dau startul in acest week-end! Vezi aici COTELE primelor etape »

Fotbalul intern european intra din nou in miscare! Nu mai putin de cinci prime ligi fotbalistice importante din cadrul Europei se reiau incepand cu week-end-ul ce urmeaza, iar noi stam cu ochii atintiti catre cotele primelor etape pentru a scoate cele mai bune ponturi.


      1. Polonia888polonia

Intr-o stagiune trecuta in care Legia Varsovia a iesit cu mari emotii campioana, abia in ultima etapa, noua editie de “Ekstraklasa” se anunta cu adevarat incendiara. Lech Poznan si Lechia Gdansk isi vor depune din nou candidatura la titlu, astfel ca “legionarii” vor avea viata grea, concomitent cu participarea in tururile preliminare ale UEFA Champions League.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


  1. Croatia888croatia

Fiind compusa din doar zece echipe, prima divizie fotbalistica din Croatia nu atrage foarta multa lume, insa pariurile nu tin cont de aceste aspecte. Dupa un sezon trecut in care, in mod surprinzator, Rijeka i-a suflat titlul favoritei Dinamo Zagreb, este clar ca vom avea parte de o noua lupta in doi la titlu. La urma urmei, pana si Hajduk Split s-ar putea alatura bataliei pentru topul ierarhiei, insa bookmakerii sunt sceptici in privinta acestui fapt, acorzandu-le o cota imensa (11.00) celor din Split pentru a cuceri titlul.

 

 

 

 


  1. Danemarca888danemarca

Redactia noastra v-a oferit si va continua sa va ofere in continuare cele mai bune ponturi din prima divizie a Danemarcei. Dupa un sezon fara surprize in topul clasamentului, unde FC Copenhaga a iesit campioana detasata, bookmakerii o considera, din nou, in mod evident, favorita clara pe echipa din capitala (1.45) pentru a cuceri din nou titlul. In continuare vine o alta echipa de traditie a scandnavilor, Brondby IF, care primeste o cota de 5.50 pentru a stopa suprematia Copenhagai.

 

 

 

 

 


  1. Rusia888rusia

Nelipsitul campionat al Rusiei isi da startul odata cu cel al Romaniei. Noua editie de “Premier League” va aduce cu sine o lupta crancena la titlu, intrucat echipele care au ocupat podiumul in sezonul trecut au sanse echilibrate de a se impune in acest sezon. Mai mult sau mai putin surprinzator, Zenit St. Petersburg este favorita caselor de pariuri (2.30), aceasta investind serios in aceasta perioada de transferuri.

 

 

 


  1. Romania

Bineinteles, dupa o perioada nu foarte lunga de asteptari, Liga 1 se va relua din acest week-end! Chiar daca nu s-a decis inca 100% 888romaniacampioana sezonului trecut in prima divizie a Romaniei, noua editie a Ligii 1 va porni la drum cu FCSB si CFR Cluj in pole-position. Investitiile masive facute de catre clujeni in aceasta perioada de mercato le dau mari sperante acestora pentru o lupta acerba cu “ros-albastrii”. Nici Dinamo nu poate fi subestimata, intrucat, cu acelasi Cosmin Contra la carma echipei si cu o formula omogena, “cainii” pot surprinde din nou placut si in sezonul 2017/2018.

 

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu