Fotbal de cinci stele in weekend: Cele mai importante derby-uri se vad gratuit pe net!

In acest weekend iubitorii sportului se pot delecte cu diverse derby-uri extrem de importante din fotbal in cele mai importante campionate de fotbal ale Europei. Printre acestea, va vom enumera dueluri importante din Spania, Germania, Portugalia, Italia etc., toate putand fi urmarita in direct complet gratuit pe Unibet TV!


Iata doar cateva dintre cele mai interesante meciuri pe care le poti urmari cu Unibet TV.

Cele mai importante dueluri din fotbal pot fi urmarite in direct gratuit
unibet tvSa 16:30: Bayern Munchen – Augsburg – Ai aici avancronica si pontul!
Cote Unibet: 1.10  10.00  25.00

Fara Xabi Alonso, Costa si Martinez, Bayern Munchen este favorita certa in vederea obtinerii victoriei in disputa de sambata. O potentiala victorie ar facilita misiunea campionilor en-titre in ceea ce priveste apararea titului cucerit in editia precedenta de campionat.

unibet tvSa 16:30: Schalke 04 – Dortmund – Ai aici avancronica si pontul!
 Cote Unibet: 3.75  3.60  1.97

Daca in ceea ce priveste obtienrea titlului lucrurile par incheiate, duelurile aprige din zona cupelor europene se intesifica etapa de etapa. Schalke, clasata pe pozitia cu numarul 9, este la doar 4 puncte distanta de FC Koln, ultima echipa ce ocupa un loc de cupe europene, in timp ce oaspetii de la Dortmund incheie podiumul german. O astfel de confurntare nu trebuie ratata niciodata!

unibet tvSa 22:30: Benfica Lisabona – FC Porto – Ai aici avancronica si pontul!
Cote Unibet: 2.48  3.20  2.85

Cu certitudine, unul din cele mai importante ale Europei fotbalistice ale acestui weekend va avea loc in Portugalia, unde Benfica si Porto se vor duela intr-o inclestare e ar putea fi mai mult decat importanta in ceea ce privest elupta pentru castigarea titlului, cele doua formatii fiind despartite de un singur punct in clasamentul din Primeira Liga.


Daca inca nu ai plasat niciodata un pariu de pe mobil pe Unibet, ai sansa sa incepi cu “dreptul”, iar primul tau pariu de pe mobil – in cazul in care este pierzator, este rambursat integral in limita a 50 RON! Astfel, indiferent ce se intampla in teren, tu poti fi linistit!

unibet tvDu 17:15: Real Madrid – Deportivo Alaves – Ai aici avancronica si pontul!
Cote Unibet: 1.14  9.00  18.00

Revenita pe prima pozitie in La Liga in urma celor 3 victorii consecutive inregistrate in campionat, victorii coroborate cu infrangerea Barcelonei pe terenul celor de la La Coruna, Real Madrid poate mari distanta dintre ea si formatia „Blaugrana” la 5 puncte.

unibet tvDu 21:45: Napoli – Juventus – Ai aici avancronica si pontul!
Cote Unibet: 2.48  3.20  2.95

“Capul de afis” al weekendului este, cu siguranta, duelul de gala din Cupa Italiei, unde “Batrana Doamna” o va intalni pe Napoli. Acesta confruntarea reprezinta atat un duel al orgoliilor, cat si unul a doua echipe ce au fost sau sunt angrenate si in Liga Campionilor. O astfel de inclestare nu are voie sa fie ratata!


500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu