CINE e fotbalistul sarb evaluat la 120 de milioane de EURO dorit de marile echipe din Premier League!

Nebunie pe piata transferurilor in aceasta vara, iar formatiile din Premier League si Serie A sunt protagonistele acestui spectacol financiar. In contextul in care am asistat inclusiv la oficializarea transferului lui Cristiano Ronaldo la Juventus pe o suma exorbitanta (117 mil. euro), absolut orice e posibil. Astfel, Chelsea Londra este pregatita sa dea, la randu-i, lovitura in aceasta perioada de mercato. Noua tinta a ”albastrilor” este Sergej Milinkovic-Savic, mijlocasul lui Lazio.


O noua stea a fotbalului din Serbia

Adus de la Genk in vara anului 2014 in schimbul a numai 1 milion de euro dupa ce fusese crescut de catre Vojvodina, Sergej Milinkovic-Savic s-a impus, incet-incet, in primul „11” al lui Lazio, devenind o piesa de baza in cadrul gruparii capitoline care iata, astazi, valoreaza nu mai putin de 90 de milioane de euro. Cu toate ca presa sportiva din Marea Britanie anuntase zilele trecute interesul lui Jose Mourinho de a-l aduce pe Milinkovic-Savic la Man. United, un alt colos din Premier League a intrat pe fir. Este vorba de Chelsea Londra, o formatie care ar fi dispusa sa achite 90 de milioane de euro in schimbul serviciilor fotbalistului sarb, insa „biancocelestii” vor mai mult decat atat. Nu mai putin de 120 milioane de euro ar cere lazialii pentru a-si ceda vedeta in Premier League, o suma considerata mult prea mare pana si de catre londonezi. In fapt, exact aceasta este suma vehiculata pentru super-mutarea pregatita de catre cei de la Real Madrid, transferul la pachet al lui Thibaut Courtois si Willian.

13.00 este cota oferita de Unibet pentru ca Chelsea sa castige titlul in Premier League in sezonul 2018/2019. Lazio, in schimb, primeste o cota astronomica pentru corespondentul acestei realizari in Serie A: 41.00!

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu