Cine e primul “condamnat”? Cote ECHILIBRATE pentru ca Miriuta si Dica sa-si paraseasca cluburile pana in vara viitoare!

In momentul de fata, situatia nu este una roza nici pentru Dinamo, nici pentru FCSB, cu atat mai putini pentru “caini”. Chiar daca Miriuta pare sa –i fi revitalizat pe “alb-rosii”, Dinamo castigand patru dintre ultimele cinci etape de campionat, “cainii” isi vand cei mai buni jucatori pe banda rulanta, iar play-out-ul nici macar nu suna utopic in acest moment. In cealalta tabara, Nicolae Dica e si el pe faras.


Cote de 1.80 si 1.90 cu “Pariuri de la utilizatori”!

Deja populara in randul urmaritorilor Pariuri1x2, promotia “Pariuri de la utilizatori” a fost lansata in luna mai a acestui an de catre agentia de pariuri on-line Winmasters. Prin intermediul acestei promotii, orice utilizator poate propune absolut orice scenariu, indiferent de sansele acestuia de reusita, returnandu-i-se, in schimb, o cota pe masura. Dupa zeci de alte sugestii propuse de catre redactia noastra, e timpul sa ne indreptam din nou atentia catre Liga 1 si propunem un pariu cu doua capete. Practic, pronosticul nostru presupune o “cursa” intre Vasile Miriuta si Nicolae Dica”, in incercarea de a anticipa care dintre cei doi antrenori va parasi primul corabia.

Dupa cum precizam mai sus, Dinamo se afla in letargie. “Cainii” au un viitor sumbru si, desi Vasile Miriuta poate ca e ultima problema din cadrul clubului “alb-rosu”, ramane de vazut cat va suporta actualul tehnician al lui Dinamo resursele limitate de care continua sa dispuna. De cealalta parte, nimerind impotriva unui adversar imposibil in 16-imile UEFA Europa League (Lazio) si aflandu-se la cinci puncte in spatele CFR-ului in campionat, FCSB se afla si ea sub asteptari. Nu numai ca “ros-albastrii” nu se afla la obiectiv pentru moment, insa evolutiile acestora lasa de dorit. In acest caz, ramane de vazut cata rabdare va mai avea patronul echipei cu modestul tehnician Nicolae Dica, cel din urma nedand impresia ca ar avea vreun as in maneca pentru a sti sa gestioneze situatia sensibila din momentul de fata.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu