Ciocnire violenta intre fanii Sevillei si cei ai lui Manchester CIty!

Fanii lui Manchester City au fost atacati cu sticle si scaune de cei ai Sevillei, in timp ce erau la o terasa din centrul orasului. Suporterii „cetatenilor” au fost luati prin surprindere de spanioli, care au aruncat obiecte din toate partile.

sursa foto: goal.com

Luni seara, fanii englezi au mers in clubul O’Neill, local cu specific irlandez pentru a sarbatorii inaintea partidei dintre Sevilla si favoritii lor, Manchester City. Din senin, un grup de ultrasi din partea gazdelor, au inceput sa-i atace cu scaune si sticle pe englezi, transformand centrul orasului, intr-un adevarat ring de box.

Din relatarile presei britanice, se pare ca doi suporteri englezi au fost raniti si au avut nevoie de ajutor medicilor, dar momentan nu s-au facut arestari.

Ciocnirile violente din Spania, vin la doua saptamani dupa ce fanii Sevillei au fost atacati de un grup de ultrasi polonezi, in ziua meciului tur. Cinci barbati au fost atunci arestati, iar o singura persoana a avut nevoie de ajutor medical.

Se crede ca aproape 2000 de fani veniti din Anglia, vor merge pe „Ramon Sanchez Pizjuan” pentru a asistat la o eventuala victorie a favoritilor, care le-ar aduce matematic calificarea in primavara europeana.

sursa youtube.com

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu