Ciprian Marica, curtat de formatiile din Liga I!

Dupa ce a ramas fara echipa, dupa despartirea de Konyaspor, Ciprian Marica a devenit un subiect interesant pentru echipele mari din Liga I. Intai a intrat Steaua pe fir, anuntand ca il doreste cu orice pret, Dinamo nu a stat nici ea prea mult pe ganduri pana sa-I faca o oferta, iar astazi si-au anuntat intentia de a l transfera si Pandurii  Tg. Jiu.

sursa foto: fanatik.ro

marica_03_a5d30b831d

Incheierea socotelilor cu turcii de la Konyaspor, l-au pus pe Ciprian Marica in fata unor alegeri  destul de dificile.  Se intoarce in Liga I, unde va fi tratat ca un jucator vedeta sau isi cauta in continuare echipa in strainatate, dar fara sa aiba asigurat locul de titular?! O eventuala reintoarcere pe prima scena fotbalistica din Romania, ar aduce si dupa sine o posibilitate mult mai mare sa faca parte din lotul pentru Euro 2016. Acesta nefiind convocat in ultimele partide din cauza faptului ca nu juca si era in litigiu cu Konyaspor.

Din declaratiile atacantului reiese ca nu a luat in calcul o revenire in Liga I si ca vrea sa ramana pentru cel putin cativa ani in strainatate Daca nu isi gaseste repede o echipa la care sa evolueze, Marica ar putea rata un posibil ultim tren spre un turneu final.

Ciprian Marica are 30 de ani si a mai evoluat in trecut la echipe precum Sahtior Donetsk, VFB Stuttgart, Schalke 04, Getafe sau Konyaspor, cel mai bine s-a facut remarcat cand a fost antrenat de Mircea Lucescu, la Sahtior. De acolo a plecat in Germania, trecand peste sfaturile antrenorului roman, de a ramane cel putin un an in Ucraina.

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu