Sorana Cirstea a invins-o pe Shuai Peng! Ti-am indicat pronosticurile corecte!

witthoeft - cirstea

In aceasta dimineata Sorana Cirstea a eliminat-o pe chinezoaica Shuai Peng in primul tur al turneului de la Roland Garros la finele unei partide castigate in minimum de seturi.


Desfasurarea intalnirii Sorana Cirstea – Shuai Peng

In ciuda unui start dificil in primul game al intalnirii in care jucatoarea din Targovesti a fost nevoita sa salveze 2 mingi de break, aceasta a dus scorul intalnirii la 4-0 in favoarea sa intr-un timp extrem de scurt. In final, Sorana a reusit sa-si adjudece setul inaugural cu scorul de 6-3, relaxandu-se in final. De asemenea, mansa secunda a disputei a avut o soarta cel putin similara, Peng nereusind sa-i puna absolut nici macar o problema jucatoarei noastre, ce s-a impus cu scorul de 6-1.

Pariuri1x2 ti-a indicat pronosticurile corecte penru duelul Sorana Cirstea – Shuai Peng!

Redactia noastra a oferit doua pronosticuri in avancronica intalniri – CLICK AICI!, ambele fiind castigatoare. Pronosticul de baza a fost minim un set castigat de Sorana, iar cel secunda victoria „tricolorei”.

alte cote

Adversara din turul urmator a Soranei Cirstea

Urmatoarea adversara a Soranei se va decide in urma duelului dintre jucatoarea din Grecia, Maria Sakkari (pozitia 99 WTA) si iberica Carla Suarez Navarro (pozitia 23 WTA).


 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 2 1


Lasa un comentariu