Manchester City – Steaua Bucuresti: Avem echipele probabile pentru partida retur!

Incepand cu ora 21:45 se va disputa partida Manchester City – Steaua Bucuresti in cadrul returului play-off-ului Ligii Campionilor. Echipa lui Reghecampf pleaca in Anglia cu gandul de a obtine un rezultat onorabil pentru a face uitata rusinea din partida tur, in care „ros-albastrii” erau invinsi cu scorul de 5-0. In alta ordine de idei, echipa noastra va ofera formatiile probabile, pentru a va putea face o idee despre cum va arata partida retur.


inregistreaza-te - unibet

Marti, 21:45: Manchester City – Steaua Bucuresti

Cote meci, Unibet: 1.18 7.00 18.00


Steaua Bucuresti

Este extrem de greu de crezut faptul ca Steaua va putea reusi sa obtina un rezultat pozitiv, mai ales daca tinem cont de formula de start pe care este nevoit sa o foloseasca Laurentiu Reghecampf. Acesta nu ii va putea folosi nici pe Pintilii, Filip, Tosca si Golubovic – toti patru fiind accidentati, dar nici pe Tanase, Boldrin si De Amorin, care nu sunt trecuti pe lista UEFA. In principal, fata de partida tur, Steaua se poate baza pe Mitrea si pe Tudorie, care ar urma sa-i inlocuiasca pe Tosca si pe Golubovici.

Echipa probabila Steaua Bucuresti: Nita – Enache, Tamas, Mitrea, Momcilovic – Achim, Muniru – Ad. Popa, Stanciu, Hamroun – Tudorie.

Manchester City

De cealalta parte, Pep Guardiol nu are probleme noi de efectiv fata de partida tur. Acesta nu se va putea baza pe nemtii Gundogan si Sane, dar nici pe belgianul Kompany, cei trei fiind accidentati. Totusi, antrenorul iberic va dori sa-si menajeze cei mai importanti jucatori in vederea confruntarilor din Premier League. Fata de partida de la Bucuresti, Guardiola va opera cinci modificari majore. Pe langa titularizarea lui Yaya Toure (care nici nu facuse deplasarea in Romania), vor fi folositi ca titulari Delph, Clychy, Fernando si Iheanacho. De asemenea, completam echipa de start a „cetatenilor” cu faptul ca nici de aceasta data Joe Hart, cel ce-l tinea „pe banca” pe Pantilimona nu va juca, goalkeeper-ul nationalei Angliei priminind o oferta concreta de la Everton.

Echipa probabila Manchester City: Caballero – Sagna, Mangala, Denayer, Clichy – Fernando, Delph – Navas, Yaya Toure, Nolito – Iheanacho.

In final, echipa Pariuri1x2 doreste sa ureze mult succes echipei romanesti in aceasta partida retur! Chiar daca nu vom castiga, speram sa obtinem un rezultat cat mai onorabil in aceasta disputa!


Sursa imagine: www.football24.no


Pachetul de Bun Venit Unibet iti ofera un Pariu fara Risc, Transmisiuni Live si Cote de Top

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu