Manchester City – Principalele transferuri si aspiratiile lui Guardiola la titlu

Manchester City se inscrie, cu certitudine, pe lista principalelor candidate la trofeul Premier League. In prezent, „cetatenii” valoreaza nu mai putin de 589,50 mil. euro, fiind astfel o echipa ce nu isi poate propune altceva decat castigarea Ligii Campionilor si a Premier League-ului.


inregistreaza-te - netbet


Manchester City – transferuri si sume investite

Inainte de toate, trebuie sa mentionam venirea lui Pep Guardiola pe banca echipei din Manchester. Instalarea lui Guardiola, desi anuntata cu mult timp inainte, s-a oficializat abia pe 1 iulie 2016, valabilitatea contractului spaniolului fiind de 3 ani.
Pe langa aducerea lui Pep Guardiola, Manchester City s-a miscat extrem de bine si pe piata transferurilor. Cele mai scumpe transferuri au fost cel al lui fundasului John Stones de la Everton – 55,60 mil. euro si cel al lui Leroy Sane de la Schalke 04 – 50,00 mil. euro. Alaturi de acestia, Manchester City i-a mai transferat pe Gabriel Jesus (32,00 mil. eruo), Ilkai Gundogan (cota 27,00 mil. euro), Nolito (18,00 mil. euro), Marlos Monero (5,50 mil. euro), Geronimo Rulli (4,70 mil. euro) si Oleksandr Zinchenko (2,00 mil. euro).

Manchester City – cote Premier League

Transferurile de renume vorbesc de la sine despre forta „cetatenilor”. Este extrem de greu de crezut faptul ca acestia nu se vor ridica la nivelul asteptarilor, mai ales cu un antrenor precum Guardiola pe banca. In alta ordine de idei, Manchester City este principala favorita pentru castigarea titlului, Netbet atribuindu-i o cota de 3.50.
Plecand de la premisa ca Manchester City va castiga titlul, pariorii pot miza si pe faptul ca Sergio Aguero, principalul artizant al sezonului precedent pentru „cetateni”, va deveni golgheter in Premier League, Netbet oferindu-i lui Kun Aguero o cota de 4.40. In fine, la Netbet putem miza si pe faptul ca City se va clasa in fata rivalilor din oras de la United, cota pentru acest pronostic fiind de 1.55.

Sursa imagine: www.skysports.com


In concluzie, inainte de a incheia, echipa Pariuri1x2 va doreste mult succes, daca doriti sa jucati pariurile de mai sus. De asemenea, va invitam sa „rasfoiti” si restul site-ului nostru, pentru a descoperi cele mai bune pronosticuri din materie de sport!
Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu