Claudiu Niculescu, pe banca lui Dinamo pana la finalul lui ianuarie 2018? Cota e EXCELENTA!

Dinamo Bucuresti nu impresioneaza prin evolutii si nici prin rezultate sub comanda lui Vasile Miriuta. Venit drept un salvator dupa plecarea lui Cosmin Contra la nationala Romaniei, Vasile mai are mult de lucru pana sa-i redreseze pe “caini” si continua sa dea impresia ca Dinamo este o palarie mult prea mare pentru el.


Lovim din nou cu “Pariuri de la utilizatori”

Dupa cum v-a obisnuit, redactia noastra continua sa propuna in mod constant variante speciale de pariere prin intermediul promotiei lansate de catre agentia on-line Winmasters. Astfel, orice utilizator Winmasters poate propune absolut orice scenariu, indiferent de sansele acestuia de reusita, primind in schimb o cota pe masura. De aceasta data, ne orientam catre problemele din cadrul clubului Dinamo, care ar putea conduce catre o noua schimbare de antrenor in cel mai scurt timp, la cum se desfasoara lucrurile.


Clau-gol la o cota de 3.50

Chiar daca Dinamo s-a impus clar in aceasta etapa pe terenul Mediasului (3-0), un lucru e clar: jocul “cainilor” nu impresioneaza, iar succesele impotriva modestelor Juventus (3-0) si Gaz Metan (3-0) nu sunt suficiente pentru ca Miriuta sa-i poarte deocamdata pe “alb-rosii” pe un loc de play-off. In aceste conditii, in care exista sanse destule ca Dinamo sa nu prinda nici macar ultimul loc de play-off la finalul sezonului regulat, nu putem sa excludem posibilitatea conform careia Vasile Miriuta ii va ceda locul sau lui Claudiu Niculescu, actualul antrenor al celor de la FC Voluntari.  Facand o treaba buna indiferent de echipele pe care le-a antrenat si castigand inclusiv Cupa si Supercupa Romaniei cu formatia ilfoveana, Clau-gol, este, in primul rand, iubit de catre suporterii dinamovisti si este vazut drept o varianta optima, in caz Miriuta nu va reusi sa-i redreseze pe “caini” in timp util.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu