CM de fotbal pe plaja : Portugalia si Italia, favoritele semifinalelor !!

Screenshot_15CM de fotbal pe plaja a ajuns in faza semifinalelor. Astazi incepand cu ora 19.00, Italia va intalni Tahidi, iar peste doar o ora si 15 minute ( daca nu vor fi prelungiri in partida Italia – Tahiti ), Portugalia intalneste Rusia in cea de-a doua semifinala de la campionatul mondial. Ambele partide vor fi transmise in direct de catre Eurosport 2.

Sursa foto : english.vietnamnet.vn

CM de fotbal pe plaja : Italia – Tahiti ….

In grupe Scuadra Azzura a terminat pe primul loc cu 3 victorii : 6-1 Costa Rica, 4-2 Oman si 6-4 Elvetia , in timp ce Tahiti tot pe primul loc a iesit din grupa cu tot atatea victorii : 4-3 Madagascar, 7-5 Paraguay si 7-6 cu Rusia ( detinatoarea titlului mondial ). In sferturi Italienii au trecut greu de Japonia 3-2 cu un gol pe final, iar Tahiti a invins pe surpriza acestui turneu pe Iran cu 5-4 ( Iranienii ghinionisti in acesta partida, datorita celor 4 bare pe care le-au avut ). Italia si Tahiti inca nu s-au intalnit fata in fata, acesta fiind primul meci intre cele doua reprezentative.

Pontul nostru : Total goluri marcate in meci – peste 7,5 goluri @ Cota 1.85

CM de fotbal pe plaja : Portugalia – Rusia ….

Portugalia a iesit din grupa de pe primul loc cu 2 victorii si o infrangere, adica : victorie cu Japonia 4-2, infrangere cu Senegal 6-5,  si victorie cu Argentina 7-2, in timp ce Rusia a terminat pe locul doi dupa infrangerea cu Tahiti, si victoriile cu Paraguay  7-5 si Madagascar  4-2.

Cele doua reprezentative s-au intalnit de 4 ori pana acum,bilantul fiind 2-2, cea mai recenta partida a fost in luna Iunie acestui an pe 27 mai exact, la Jocurile Europene, acolo unde Rusia a invins cu 2-1. Lusitanii sunt tara gazda a acestui turneu final ceea ce s-a si vazut in tribune, practic au fost al 6-lea jucator de pe teren. Rusia insa este detinatoarea titlului Mondial castigat acum 2 ani si a venit cu gandul sa-si apere acest trofeu.

Portugalia a ajuns in semifinalele competitiei dupa ce i-a calcat pe elvetieni in picioare cu 7-3 ( ” lusitanii ” l-au avut in forma foarte buna pe Madjer, in timp ce la selectionata „tarii cantoanelor” a dezamagit Dejan Stankovic care nu s-a putut ridica la nivelul aratat in anii anteriori cand a iesit si golgheter la turnee finale ). Rusia a avut un meci mult mai disputat in compania echipei Braziliei ( cva-dublu campiona mondiala ) de care a trecut dupa prelungiri cu 6-5.

Pontul nostru : Total goluri marcate in meci – peste 7,5 goluri @ Cota 1.65

( Novak Csaba ).


Brazilia – Serie A : Corinthians SP – Atletico MG !! Derby la Sao Paulo !!


500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu