CM de Handbal: Germania vrea locul 1 al grupei D!

CM de handbalAstazi se vor disputa ultimele 6 meciuri contand pentru etapa a 4-a din faza grupelor CM de Handbal masculin.  Unul dintre cele mai intersante jocuri este programat in grupa D si le aduce fata in fata pe Germania si Argentina.

CM de Handbal masculin
Germania – Argentina

1.33 11.00 4.50

Germania, posesoare a unui wild-card, este de neoprit la acest turneu final. Cu siguranta ca, fara aceasta echipa, CM de handbal ar fi fost mai sarac, dar modul in care a ajuns aici este sub orice critica.
Elevii lui Dragu Sigursson vin dupa un duel extrem de incins impotriva Danemarcei, din care au obtinut un punct, desi in ultimele zece minute, au avut un avans de 3 goluri. Totusi, dupa acest rezultatit pozitiv, Germania ramane pe primul loc si are o sansa foarte mare sa castige grupa D. Cu un lot destul de tanar, parea greu de crezut ca germanii pot obtine aceste rezultate, dar spre satisfactia fanilor, au dat peste cap calculele hartiei.

Echipa pregatita de Eduardo Gallardo a produs prima surpriza a campionatului mondial, chiar in  meciul de debut impotriva Danemarcei. A reusit un imens rezultat de egalitate, desi la pauza danezii conduceau la 5 goluri. Dupa acest duel, a urmat o alta partida grea, contra Poloniei. Argentinienii au jucat foarte bine, dar au pierdut la final la un singur gol diferenta. In partida precedenta, cu Aravia Saudiata, nicio emotie:  succes la 12 goluri diferenta! Din punct de vedere fizic, jucatorii nu mai pot continua sa joace la un nivel inalt. Vor avea probleme in partida de astazi.

In intalnirile directe, Germania a obtinut 2 victorii si o remiza. Ultima oara cele doua echipe s-au intalnit acum 2 ani, chiar la campionatul mondial. Atunci Germania s-a impus la 4 goluri diferent. Probabil scenariul se va repeta.

CM de Handbal masculin, Argentina – Germania
Pronostic: Germania -2 @ 1.51

(Csaba Zsolt)

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu